Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εορταστική ραστώνη οι ευρωαγορές

Σταθεροποιητικές κινήσεις στις ευρωαγορές με ιδιαίτερα χαμηλό όγκο συναλλαγών. Κλειστά τα χρηματιστήρια σε Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ελβετία. Πτωτικά τα futures της Wall.

Σταθεροποιητικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, σε μία συνεδρίαση με ιδιαίτερα χαμηλό όγκο συναλλαγών δεδομένης της εορταστικής ραστώνης καθώς αρκετά χρηματιστήρια σήμερα είναι κλειστά.

Στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία και στη Βρετανία τα χρηματιστήρια θα λειτουργήσουν κατά τη μισή διάρκεια της συνεδρίασης. Κλειστές είναι οι αγορές σε Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ελβετία.

Ο γαλλικός CAC 40 υποχωρεί κατά 0,29% στις 3.650 μονάδες, ο ισπανικός ΙΒΕΧ υποχωρεί κατά 0,06% στις 8.286 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,13% στις 5.948 μονάδες.

Πτωτικά κινούνται τα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street.

Οι επενδυτές εμφανίζονται απογοητευμένοι από τις διαπραγματεύσεις για το δημοσιονομικό γκρεμό. Οι ρεπουμπλικάνοι απέσυραν το περιβόητο σχέδιο β από την ατζέντα των συζητήσεων μεταξύ Obama και Κογκρέσου, ενώ ο επικεφαλής τους John Boehner δείχνει πια πολύ αδύναμος να προωθήσει οποιοδήποτε σχέδιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v