Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανόδου συνέχεια στις ευρωαγορές μετά τη σύνοδο

Θετικά φαίνεται πως αποτιμούν οι ευρωπαϊκές αγορές τις εξελίξεις της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, αν και ορισμένοι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για τη διάρκεια της ανόδου.

Θετικά φαίνεται πως αποτιμούν οι ευρωπαϊκές αγορές τις εξελίξεις της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται πιο κοντά σε συμφωνία για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους στην ευρωζώνη.

Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικοί, προειδοποιώντας πως τα κέρδη στις ευρωαγορές μπορεί να μην κρατήσουν πολύ.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου κινείται 0,36% υψηλότερα, στις 5.508 μονάδες, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης ενισχύεται κατά 0,64%, στις 6.009 μονάδες, ενώ κέρδη 0,72% καταγράφει και ο δείκτης CAC του Παρισιού, στις 3.194 μονάδες.

Κέρδη 0,32% σημειώνονται και για τον ισπανικό δείκτη IBEX, στις 8.883 μονάδες, 0,23% για τον πορτογαλικό PSI στις 6.002 μονάδες και 0,39% για τον ιταλικό FTMIB στις 16.177 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v