Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιορισμένες απώλειες στις ευρωαγορές

Ήπιες απώλειες στις ευρωαγορές μετά την χθεσινή ισχυρή άνοδο και με την προσοχή να εστιάζεται στο ενδεχόμενο συμφωνίας για την Ελλάδα. Προβληματισμός από τα στοιχεία επιβράδυνσης σε ευρωζώνη και Κίνα

Περιορισμένες απώλειες καταγράφουν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά την χθεσινή ισχυρή άνοδο και με την προσοχή των επενδυτών να επικεντρώνεται στο μπαράζ ειδήσεων αναφορικά με την ελληνική κρίση χρέους. Παράλληλα τα στοιχεία δίνουν την εικόνα επιβράδυνσης στον διεθνή μεταποιητικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός δείκτης DAX 30 υποχωρεί κατά 0,3% στις 7279 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει οριακές απώλειες 0,05% στις 4004 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,18% στις 5.979 μονάδες

Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ υποχωρεί κατά 0,36% στις 10438 μονάδες, ο πορτογαλικός PSI καταγράφει απώλειες 0,54% στις 7515 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο FTSE MIB υποχωρεί κατά 0,57% στις 20988 μονάδες.

Τα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street κινούνται σταθεροποιητικά με οριακές απώλειες.

Νωρίτερα, κοινοποιήθηκαν οι δείκτες ΡΜΙ ευρωζώνης αλλά και Κίνας που δίνουν μία σαφή εικόνα επιβράδυνσης. Οι επενδυτές αναμένουν πλέον τα στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας, αλλά και για τον δείκτη δραστηριοτήτων που αφορά στον αμερικανικό κλάδο μεταποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v