Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νευρικότητα και πάλι στις ευρωαγορές

Τα αρχικά κέρδη στις ευρωπαϊκές αγορές περιορίστηκαν ενώ διστακτικές κινήσεις καταγράφονται στα futures της Wall Street, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα κρίσιμα στοιχεία για το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Επιφυλακτικές κινήσεις καταγράφονται στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και στα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα κρίσιμα στοιχεία για το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Ο γερμανικός DAX 30 υποχωρεί κατά 0,43% στις 7140 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει απώλειες 0,05% στις 3927 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100

Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ ενισχύεται κατά 0,21% στις 10237 μονάδες, ο πορτογαλικός PSI καταγράφει οριακή άνοδο 0,02% στις 7665 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο FTSE MIB υποχωρεί κατά 0,07% στις 20800 μονάδες

Τα futures του S&P 500 και του Dow Jones καταγράφουν μικρή άνοδο.

Οι τράπεζες κινούνται ανοδικά μετά και τα αποτελέσματα της αυστριακής Raiffeisen που ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Πολλές άλλοι κλάδοι όμως, κινούνται πτωτικά καθώς υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων. Η μετοχή της Burberry καταγράφει κάθε πτώση 3,1% αφού η διοίκησή της δήλωσε πως η αύξηση των επενδύσεων θα βαρύνει τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v