Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτωτική τάση στις ευρωαγορές

Πτωτικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, καθώς επανέρχονται οι ανησυχίες για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους μετά τη μυστική συνάντηση στο Λουξεμβούργο και τις εντεινόμενες συζητήσεις για το ελληνικό χρέος.

Πτωτικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, καθώς επανέρχονται οι ανησυχίες για την κρίση χρέους στην περιφέρεια της ευρωζώνης μετά και τις αποκαλύψεις περί μυστικής συνάντησης στο Λουξεμβούργο.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός δείκτης DAX 30 υποχωρεί κατά 0,47% στις 7456 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει απώλειες 0,58% στις 4034 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,5% στις 5946 μονάδες.

Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ υποχωρεί κατά 1,03% στις 10506 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο FTSE MIB καταγράφει απώλειες 0,78% στις 21781 μονάδες

Ο κλάδος κοινής ωφέλειας δέχεται σημαντικές πιέσεις, αλλά και οι τράπεζες, μετά την απόφαση της Βρετανικής Ένωσης Τραπεζών να εγκαταλείψει τον δικαστικό αγώνα για τα ασφαλιστικά συμβόλαια μελλοντικής εξόφλησης των δανείων που επέβαλαν οι τράπεζες στους δανειολήπτες, δίνοντας πρακτικά το πράσινο φως για αποζημιώσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v