Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διχασμένες οι ευρωπαϊκές αγορές

Μικτή εικόνα στις ευρωαγορές, αλλά και τα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street που έστρεψαν την προσοχή τους στην Λιβύη, μετά την είδηση για την πτώση αμερικανικού αεροσκάφους

Μικτή εικόνα στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και τα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street που έστρεψαν την προσοχή τους στην Λιβύη, μετά την είδηση για την πτώση αμερικανικού αεροσκάφους.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός δείκτης DAX 30 υποχωρεί κατά 0,26% στις 6798 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 ενισχύεται οριακά κατά 0,09% στις 3907 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,18% στις 5775 μονάδες.

Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ ενισχύεται κατά 0,47% στις 10624 μονάδες, ο πορτογαλικός PSI καταγράφει υποχώρηση κατά 0,59% στις 7933 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο FTSE MIB ενισχύεται κατά 0,4% στις 21619 μονάδες.

Ο χρηματοοικονομικός κλάδος και ειδικότερα οι ασφαλιστικές ανακάμπτουν ελλείψει αρνητικών ειδήσεων από το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στην Φουκουσίμα.
Από πλευράς συγκεκριμένων μετοχών, η Metro δέχεται πιέσεις αφού ανακοίνωσε αύξηση κερδών κατά 33% για το τέταρτο τρίμηνο αλλά παράλληλα προειδοποίησε για αντίκτυπο στα μεγέθη της από την αναταραχή στην Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική.

Διορθωτικές κινήσεις καταγράφονται στις αυτοκινητοβιομηχανίες μετά την χθεσινή σημαντική άνοδο στον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v