Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη στις αγορές εν όψει Fed

Διευρύνουν τα κέρδη τους οι ευρωαγορές, με κέρδη για τράπεζες και πετρελαϊκές μετά την είδηση ότι έκλεισε οριστικά η πετρελαιοπηγή της ΒΡ στον Κόλπο του Μεξικό. Ανοδικά τα futures της Wall Street πριν τη Fed.

Διευρύνουν τα κέρδη τους οι ευρωαγορές, με κέρδη για τράπεζες και πετρελαϊκές μετά την είδηση ότι έκλεισε οριστικά η πετρελαιοπηγή της ΒΡ στον Κόλπο του Μεξικό. 

Οι αγορές ενισχύονται μια ημέρα πριν την ανακοίνωση της Fed για τα επιτόκια, με τους αναλυτές να περιμένουν ενδείξεις για πιθανή περαιτέρω ποσοτική χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής, στη συνοδευτική ανακοίνωση. 

Ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη ενισχύεται κατά 0,5% στις 6.241 μονάδες, ο CAC 40 στο Παρίσι κερδίζει 0,82% στις 3.753 μονάδες και ο FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται 1,12% στις 5.569 μονάδες.

Οι γερμανικές τράπεζες ενισχύονται μετά την αναβάθμιση της Commerzbank από τη UBS σε "neutral" από "sell" ενώ η BP εμφανίζει σημαντικά κέρδη μετά το διαφαινόμενο οριστικό σφράγισμα της πετρελαιοπηγής που προκάλεσε την τεράστια πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικό.

Τα futures της Wall δείχνουν ότι η αμερικανική αγορά θα ανοίξει σε θετικό έδαφος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v