Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα "πράσινα" ευρωαγορές και futures Wall

Διαθέσεις σταθεροποίησης σε υψηλότερα επίπεδα, μετά τις ισχυρές αρχικές πιέσεις, καταγράφονται στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ θετικά πρόσημα επικρατούν και στα futures της Wall.

Τάσεις σταθεροποίησης σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα εμφανίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές, μετά τις αρχικές απώλειες, παρά το γεγονός ότι οι μετοχές μεταλλευτικών ομίλων εξακολουθούν να υποχωρούν, λόγω των δυσμενών οικονομικών μεγεθών της Alcoa.

Σημαντική η υποχώρηση για τις μετοχές μεταλλευτικών ομίλων, με την Anglo American να υποχωρεί 2,7%, την BHP Billiton να αποδυναμώνεται 1,10% και την Xstrata να κινείται 3,3% χαμηλότερα.

Σε επίπεδο δεικτών θετική στροφή καταγράφει ο DAX 30, ο οποίος ενισχύεται 0,75% στις 4.354 μονάδες, ενώ ο CAC 40, ενισχύεται 0,58% στις 2.919 μονάδες. Αντίθετα ισχυρότερες είναι οι πιέσεις για το Λονδίνο, με τον FTSE 100 να υποχωρεί 0,12% στις 3.925 μονάδες.

Ηπια ανοδικές τάσεις καταγράφονται αυτήν την ώρα και στα futures της Wall Street. Το παράγωγο του Dow Jones ενισχύεται ανεπαίσθητα, του S&P 500 0,26% και του Nasdaq 0,7%.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο ανακοινώνονται τα αποθέματα χονδρικής Φεβρουαρίου, ενώ δίνονται στη δημοσιότητα και τα πρακτικά από τη συνεδρίαση Μαρτίου της Fed.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v