Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικό κλείσιμο στις ευρωαγορές

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στις ευρωαγορές, με τους τεχνολογικούς τίτλους να ασκούν πιέσεις εν μέσω εκτιμήσεων ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι αρκετά ισχυρά ώστε να διατηρήσουν την ανοδική τάση. Αργία στο Λονδίνο.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές, με τους τεχνολογικούς τίτλους να ασκούν πιέσεις εν μέσω εκτιμήσεων ότι τα αποτελέσματα τριμήνου δεν θα είναι αρκετά ισχυρά ώστε να διατηρήσουν την ανοδική τάση.

Από τις επιμέρους μετοχές, με σημαντικές απώλειες έκλεισε ο τίτλος της Ericsson λόγω ανησυχιών ότι η εταιρία δεν θα κατορθώσει να διευρύνει τα περιθώρια κέρδους της, ενώ πτωτικά ολοκλήρωσε και ο τίτλος της Deutsche Telekom μετά το δημοσίευμα της Der Spiegel ότι η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση εξαγοράς για την Sprint Nextel.

Ειδικότερα, ο δείκτης DAX 30 στην Φρανκφούρτη έκλεισε στις 7.052,08 μονάδες, με κέρδη 0,13%, ενώ αντίθετα ο δείκτης CAC 40 στο Παρίσι διαμορφώθηκε στις 5.063,36 μονάδες, με απώλειες 0,13%. Το χρηματιστήριο του Λονδίνου παρέμεινε κλειστό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v