Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το «μάκρο» στοίχημα της αγοράς

Το «μάκρο» στοίχημα της αγοράς

Γιατί οι επενδυτές δεν στέκονται στις αποτιμήσεις και κοιτούν τις προοπτικές. Οι κινήσεις εν όψει μεταφοράς στον MSCI EMEA. Πόσο έχουν αποδώσει μετοχές, ομόλογα. Τι βλέπουν οι ξένοι οίκοι για τα μακροοικονομικά δεδομένα του 2014. Αναλυτικοί πίνακες.

Τα μυστικά των ETFs και οι... κρυμμένες ευκαιρίες

Τα μυστικά των ETFs και οι... κρυμμένες ευκαιρίες

Τα πλεονεκτήματα και τα... ντεσού των ETFs. Γιατί είναι ένα "φιλικό" προϊόν προς τους επενδυτές. Ποια είναι διαπραγματεύσιμα στην εγχώρια αγορά. Οι δείκτες που ακολουθούν. Η αλματώδης ανάπτυξη στο εξωτερικό.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

JP Morgan: H Ελλάδα ξανά στον επενδυτικό χάρτη

JP Morgan: H Ελλάδα ξανά στον επενδυτικό χάρτη

Ιδιαίτερα αισιόδοξη είναι η JP Morgan μετά τα ραντεβού που είχε στην Αθήνα. Εμφανίζεται «ταύρος» για το ελληνικό χρηματιστήριο και προτιμά τις τραπεζικές μετοχές. Προειδοποιεί όμως ότι παραμένουν οι κίνδυνοι.

Τα 17 «διαμάντια» της μεσαίας κεφαλαιοποίησης

Τα 17 «διαμάντια» της μεσαίας κεφαλαιοποίησης

Εισηγμένες εταιρείες οι οποίες αμύνθηκαν σθεναρά απέναντι στην κρίση και κατάφεραν να ανεβάσουν σε επίπεδα ρεκόρ τις οικονομικές τους επιδόσεις. Οι 17 χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Πώς βρήκαν «γιατρικό» στην πολυετή ύφεση. Αναλυτικοί πίνακες.

ΧΑ: Παιχνίδια για γερά «χέρια» στις 1.000 μονάδες

ΧΑ: Παιχνίδια για γερά «χέρια» στις 1.000 μονάδες

Οι πιθανότητες για την ανακατάληψη των 1.000 μονάδων και το ανοδικό σενάριο παραμένουν υψηλές όσο η αγορά είναι πάνω από την περιοχή των 968-977 μονάδων. Ωστόσο, η επαναφορά στις 1.000 μονάδες θα απαιτήσει από τους αγοραστές να βάλουν περισσότερα χρήματα.

Ποια blue chips… αξίζουν τα λεφτά τους

Η γρήγορη προσέγγιση των 1.000 μονάδων και πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στο ταμπλό. Ποιοι τίτλοι δείχνουν ελκυστικοί, πού τα θεμελιώδη μεγέθη σηκώνουν συζήτηση. Ο κίνδυνος υπερθέρμανσης, το μήνυμα του εξαμήνου και η στατιστική.

Χ.Α.: Κρίνονται πολλά στον κινητό των 200 ημερών

Σε καμπή το χρηματιστήριο, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση. Τι σηματοδοτεί το κλείσιμο του Γενικού Δείκτη πάνω από τον ΚΜΟ 200 ημερών. Ποια είναι τα περιθώρια περαιτέρω αντίδρασης και ποια τα επίπεδα στήριξης για τους δείκτες.

ΧΑ: Το stock picking των 900 μονάδων

Γιατί η διόρθωση και η πίεση λόγω των εξελίξεων στη Συρία μπορούν να αποδειχθούν ευκαιρία για τοποθετήσεις και αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων. Ποια «χαρτιά» ξεχωρίζουν στη συγκυρία και ποια είναι τα ρίσκα. Τι δείχνουν οι αποτιμήσεις.

Εισηγμένες: Τα εξάμηνα… πίσω από τη βιτρίνα

Τι δείχνουν για οικονομία και επιχειρείν τα εξάμηνα. Οι παραμορφωτικοί φακοί έκτακτων αποτελεσμάτων. Σημεία κοπώσεως στους εξαγωγείς, μικτή εικόνα στα κρατικόχαρτα. Τα turn around stories, τα «γεμάτα ταμεία» και τα... μικρομεσαία διαμάντια.

Ποια «βαριά χαρτιά» είναι σε κρίσιμη καμπή

Σε φάση διόρθωσης και πάλι Γενικός Δείκτης και FTSE Large Cap, με «βαρίδι» τις γεωπολιτικές ανησυχίες. Σε ποια επίπεδα συναντούν ισχυρές στηρίξεις τα «βαριά χαρτιά». Ποια περνούν σε υπερπουλημένα επίπεδα. Το μήνυμα του FT Mid.

22 εισηγμένες που έδωσαν χρήμα στους μετόχους

Τα πέντε λάθη των πρωτάρηδων επενδυτών

Σπάνιες επενδύσεις για τα… λεπτά πορτοφόλια!

Δημιουργήστε μόνοι σας το χαρτοφυλάκιό σας!

Abraham: Επενδύστε όπως οι καλύτεροι του κόσμου

ΧΑ: Τα οκτώ «βαριά χαρτιά» που ξεχωρίζουν στην κρίση

ETE: Trade για γερά… πορτοφόλια σε μετοχές-warrants

ETE: Τα 2+1 κλειδιά για warrants - νέες μετοχές

Ποιες μετοχές μπαίνουν στο στόχαστρο των ξένων

Ελλάδα: Η νέα, «καυτή», αναδυόμενη αγορά

v