ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΜΕΤΚΑ: Αύξηση τιμής-στόχου στα 8,90 από Εθνική

ΜΕΤΚΑ: Αύξηση τιμής-στόχου στα 8,90 από Εθνική

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΜΕΤΚΑ στα 8,90 ευρώ, συνιστώντας παράλληλα ”buy”, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε report της με ημερομηνία 25 Ιουλίου 2005.

Emporiki: Δίκαιη τιμή 18,50 ευρώ από την Artion

Emporiki: Δίκαιη τιμή 18,50 ευρώ από την Artion

Στα 18,50 ευρώ εκτιμά τη ”δίκαιη” τιμή για τη μετοχή της Emporiki Bank η Artion Securities σε Flash Note με ημερομηνία 13 Ιουλίου, γεγονός που συνεπάγεται περιθώριο πτώσης της τιμής του τίτλου κατά 20%.

Μαΐλλης: Τιμή - στόχος τα 4,60 ευρώ από Fortius

Μαΐλλης: Τιμή - στόχος τα 4,60 ευρώ από Fortius

Τα 4,60 ευρώ θέτει τιμή - στόχο για τη μετοχή της Μαΐλλης η Fortius Finance, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 8 Ιουλίου, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύστασή της ”Buy”. H τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 30,7% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Kleemann:Τιμή-στόχος τα 5,66 ευρώ από Omega Bank

Kleemann:Τιμή-στόχος τα 5,66 ευρώ από Omega Bank

Με τιμή στόχο τα 5,66 ευρώ και σύσταση Overweight, ξεκινά κάλυψη για την εταιρία Kleemann, η Omega Bank. H τιμή στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 15,9%. Υψηλές προοπτικές ανάπτυξης από τα Βαλκάνια διακρίνει η Omega Bank.

Τιτάν: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Τιτάν: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Το 2005 αναμένεται να είναι καλή χρονιά για τον όμιλο Τιτάν λόγω της βελτιωμένης απόδοσης των διεθνών δραστηριοτήτων του, επεσήμανε η διοίκηση της εταιρίας, κατά τη διάρκεια παρουσίασης στην Ενωση Θεσμικών. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Fourlis: Παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Η στρατηγική του ομίλου και τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2005 σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, παρουσιάστηκαν σήμερα 1 Ιουνίου από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fourlis, Βασίλη Φουρλή, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Πλαίσιο: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Το πολυκαναλικό σύστημα, αλλά και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας είναι το κλειδί στον ανταγωνισμό επεσήμανε ο κ. Γεράρδος, πρόεδρος και δ/σ της Πλαίσιο, σε παρουσίαση στην ΕΘΕ, αναφερόμενος επίσης στην πορεία της εταιρίας στη Βουλγαρία και στο νέο υπερχώρο στην Κηφισιά. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Πλαίσιο: Τιμή 12,50 ευρώ από την Πεντεδέκας

Σε μείωση της τιμής–στόχου για τη μετοχή της Πλαίσιο από τα 13,50 ευρώ στα 12,50 ευρώ προχώρησε η Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ, όπως αναφέρει σε σημερινή (23/5/05) μελέτη της, συνιστώντας παράλληλα ”αγορά”.

Παρουσίαση της Folli Follie στην ΕΘΕ

Συμφωνία με την United Airlines για τη διάθεση των προϊόντων της προς πώληση στις πτήσεις των αμερικανικών αερογραμμών ανακοίνωσε η Folli Follie στη διάρκεια παρουσίασης στην ΕΘΕ. Η ενδυνάμωση του δικτύου στην Ασία, και συγκεκριμένα στην αχανή αγορά της Κίνας, καθώς και η παρουσία στο στρατηγικό δίκτυο του travel retail είναι οι στόχοι της εταιρίας, όπως τους ανέπτυξε ο αντιπρόεδρος, Τζ. Κουτσολιούτσος. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Παρουσίαση της Attica Group στην ΕΘΕ

Τη διανομή συνολικού μερίσματος 8,33 εκατ. ευρώ, ήτοι 0,08 ευρώ ανά μετοχή, αυξημένο κατά 42% έναντι του περσινού, θα προτείνει η διοίκηση της Attica Group στην επικείμενη συνέλευση της εταιρίας, όπως αναφέρθηκε στη σημερινή παρουσίαση της εταιρίας στην ΕΘΕ. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Γρ. Σαράντης: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Eurobank: Οι οικονομικοί στόχοι για το 2005- 2006

KAE:Στα 14,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Praxis

Παρουσίαση της Frigoglass στην ΕΘΕ

Praxis: Αυξημένη συσχέτιση με τις διεθνείς αγορές

Merit ΑΧΕΠΕΥ: Προβλέψεις...

Praxis: ”Παλινδρομήσεις στενού εύρους”

Νεοχημική: Στα 5,33 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

Ελινόιλ: Στα 8,8 ευρώ η δίκαιη τιμή από τη VRS

”As always in March-April... everything on sale”

v