Betanet: Έναρξη κάλυψης από Beta Sec.

Με τιμή-στόχο στα 3,82 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy” ξεκινά η Beta Securities κάλυψη της Betanet. Στην έκθεσή της με ημερομηνία 11/12, η Beta Securities σημειώνει ότι η επέκταση της Betanet στα Βαλκάνια και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές με ισχυρή ζήτηση σε προκατασκευασμένα προϊόντα σκυροδέματος φαίνεται πολλά υποσχόμενη για τα επόμενα χρόνια.

Betanet: Έναρξη κάλυψης από Beta Sec.
Με τιμή-στόχο στα 3,82 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”buy” ξεκινά η Beta Securities κάλυψη της Betanet.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 11/12, η Beta Securities σημειώνει ότι η επέκταση της Betanet στα Βαλκάνια και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές με ισχυρή ζήτηση σε προκατασκευασμένα προϊόντα σκυροδέματος φαίνεται πολλά υποσχόμενη για τα επόμενα χρόνια.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί την επένδυση της εταιρίας στα Βαλκάνια ως ”ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση”, καθώς η Βουλγαρία και η Ρουμανία επιδεικνύουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ η κατανάλωση χάλυβα ανά πελάτη και στις δύο χώρες εξακολουθεί να είναι χαμηλή.

Η Beta Sec. σημειώνει ότι η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά προκατασκευασμένων προϊόντων σκυροδέματος καθώς και ισχυρό και ανταγωνιστικό δίκτυο διανομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v