Νηρεύς: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Η διεθνοποίηση σε παραγωγικό επίπεδο αποτελεί από τους βασικούς στόχους της διοίκησης της Νηρεύς, όπως άλλωστε επανέλαβε η διοίκηση του ομίλου σε σημερινή παρουσίαση στην ΕΘΕ. Παράλληλα, η επιχειρησιακή στρατηγική της Νηρεύς περιλαμβάνει την υλοποίηση νέων επενδύσεων, καθώς και νέες κερδοφόρες δραστηριότητες.

Νηρεύς: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Η διεθνοποίηση σε παραγωγικό επίπεδο αποτελεί από τους βασικούς στόχους της διοίκησης της Νηρεύς, όπως άλλωστε επανέλαβε η διοίκηση του ομίλου κατά τη διάρκεια σημερινής (17 Μαρτίου) παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, την οποία παρακολούθησαν σαράντα περίπου στελέχη από την ευρύτερη επενδυτική κοινότητα των θεσμικών επενδυτών.

Στην παρουσίαση έγινε αναφορά στην παρούσα κατάσταση, στην πορεία και τις προοπτικές του ομίλου Νηρεύς στην Ελλάδα και διεθνώς, και στις νέες δραστηριότητες που προστίθενται στον όμιλο και αυξάνουν την κερδοφορία του.

Εξάλλου, και με γνώμονα τη διεθνοποίηση σε παραγωγικό επίπεδο, η επιχειρησιακή στρατηγική του ομίλου βασίζεται στη βελτίωση του κόστους, την αύξηση των πωλήσεων (τα οποία και αναμένεται να οδηγήσουν σε εκλογίκευση της λειτουργίας) και την αύξηση της αποδοτικότητας.

Παράλληλα, η επιχειρησιακή στρατηγική περιλαμβάνει την υλοποίηση νέων επενδύσεων, καθώς και νέες κερδοφόρες δραστηριότητες.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση της Νηρεύς επανέλαβε τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του 2006, για το οποίο προβλέπει αύξηση 23,1% στον κύκλο εργασιών, καθώς εκτιμά πως θα φτάσει στα 170 εκατ. ευρώ και ενίσχυση 43,1% στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιώματα μειοψηφίας, καθώς προβλέπει ότι θα φτάσουν στα 15,6 εκατ. ευρώ.

* Το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση της Νηρεύς στην ΕΘΕ δημοσιεύεται στη Δεξιά Στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v