Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τι αποκαλύπτουν τα γραφήματα για το sell off στις αγορές

Τι αποκαλύπτουν τα γραφήματα για το sell off στις αγορές

Απαντήσεις στο ερώτημα αν η πτώση των τελευταίων ημερών αποτέλεσε την αναμενόμενη διόρθωση ή την αρχή ενός διαφορετικού κύκλου. Τα διαφορετικά μοντέλα αποτίμησης, η σύγκριση με τις αποδόσεις των ομολόγων και η τεχνική ανάλυση.

Γαλλογερμανικός «πόλεμος» για τις αναδιαρθρώσεις χρέους

Γαλλογερμανικός «πόλεμος» για τις αναδιαρθρώσεις χρέους

H Γαλλία είναι αντίθετη στα γερμανικά σχέδια για έναν «αυτόματο» μηχανισμό αναδιάρθρωσης χρέους. Ποιες συμβιβαστικές προτάσεις είναι στο τραπέζι. «Κλειδί» ο ρόλος του ESM.

Η κρυφή αγωνία της αμερικανικής μπουρζουαζίας

Η κρυφή αγωνία της αμερικανικής μπουρζουαζίας

Oι ελίτ των ΗΠΑ κουνάνε το δάχτυλο στον Τραμπ, αλλά κατά βάθος τον χρειάζονται ως αντιπερισπασμό. Οι ψευδαισθήσεις για μια αξιοκρατική άνοδο στην κορυφή, η ανασφαλής μεσαία τάξη και τα πτυχία χωρίς αντίκρισμα.

O «μεγάλος συνασπισμός» πάσχει σε... καινοτομία

O «μεγάλος συνασπισμός» πάσχει σε... καινοτομία

Οι όροι με τους οποίους χτίστηκε η νέα κυβέρνηση στη Γερμανία προδιαγράφουν και τους περιορισμούς της. Οι λεπτές ισορροπίες, το πολιτικό σκηνικό στο Βερολίνο και πώς επηρεάζουν την προσπάθεια μεταρρύθμισης της Ευρώπης.

Το σορτάρισμα της... μεταβλητότητας, νέα πληγή στα χρηματιστήρια

Το σορτάρισμα της... μεταβλητότητας, νέα πληγή στα χρηματιστήρια

Το επικερδές για πολύ καιρό στοίχημα στη χαμηλή μεταβλητότητα φωτογραφίζεται ως ένας από τους υπεύθυνους για το τριήμερο ξεπούλημα. Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι επενδυτές και πώς τοποθετούνται στις αγορές.

Γιατί οι αγορές δεν θα βρουν «παρηγοριά» στην ισχυρή οικονομία

Τι προκάλεσε τη βίαιη προσαρμογή και γιατί το ρίσκο είναι εμφανώς λάθος τιμολογημένο σε αυτή τη φάση του κύκλου. Ο ρόλος των ΗΠΑ και τι προκαλεί ανησυχία για το μέλλον. Τα συνταξιοδοτικά ταμεία και το πρόβλημα της «άμυνας».

Oι αγορές και το ατύχημα που περίμεναν να συμβεί

To sell-off στις αγορές και οι προοπτικές της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας. Οι φόβοι για την επιστροφή του πληθωρισμού και οι εναλλακτικές ερμηνείες. Ολα τα βλέμματα στις κεντρικές τράπεζες.

Η υπόγεια ανασύνταξη του ISIS στη Συρία

Νέα στρατηγική έχει υιοθετήσει η τζιχαντιστική ομάδα, μετά την απώλεια σειράς πόλεων. Η απόσυρση στις αχανείς εκτάσεις μεταξύ Ιράκ και Συρίας και η σύνδεση διάσπαρτων θυλάκων. Οι υπόνοιες για έμμεση «στήριξη» από τις διεθνείς δυνάμεις και πώς λειτουργεί για «αντιπερισπασμό».

Τα καλά νέα πίσω από τις υψηλότερες αποδόσεις ομολόγων

Γιατί δεν πρέπει να ανησυχούν οι επενδυτές από την αύξηση των αποδόσεων στα ομόλογα. Τα επιχειρήματα που καθησυχάζουν για τις ρευστοποιήσεις σε μετοχές και τίτλους σταθερού εισοδήματος και οι αστερίσκοι.

Βίζερ: Είχαμε υποτιμήσει το ελληνικό πρόβλημα

Η αποχώρηση του Τόμας Βίζερ και ο ρόλος-κλειδί στη διάρκεια της κρίσης. Τα σενάρια για Grexit του 2012 και οι διαφορές με το 2015. Η παραδοχή για την άμεση ανάγκη «κουρέματος» χρέους και οι επιπτώσεις.

Κορυφώνεται ο πόλεμος κατά του… πλαστικού

Η κόντρα Ελλάδας-πΓΔΜ και ο Μέγας Αλέξανδρος

Oι Γερμανοί ψηφοφόροι ονειρεύονται τον δικό τους Μακρόν

Η ΕΕ και το μονοπάτι ένταξης για έξι βαλκανικές χώρες

O «τυχερός» Τραμπ, η Wall Street και τα ρίσκα

Το εμπόριο λειτουργεί όταν όλοι «παίζουμε» με κανόνες

Τράπεζα «Αμυνας» ιδρύει η Μόσχα κόντρα στις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Καμπανάκι» για τις μετοχές από το sell-off των ομολόγων

Η κρυφή απειλή των ιταλικών εκλογών για Ευρώπη και επενδυτές

Ποια είναι τα κορυφαία MBA στον κόσμο

v