Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Η επέμβαση στη Συρία δεν «τόνωσε» τον Ερντογάν

Η επέμβαση στη Συρία δεν «τόνωσε» τον Ερντογάν

Καθώς ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά οι ψηφοφόροι ασχολούνται πλέον με τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας. Τα βραχυχρόνια πολιτικά κέρδη του προέδρου, το χάσμα στον συνασπισμό της αντιπολίτευσης και η πορεία προς τις επόμενες εκλογές.

Γεμάτος «λακούβες» ο δρόμος της επιτυχίας για τα ηλεκτρικά ΙΧ

Γεμάτος «λακούβες» ο δρόμος της επιτυχίας για τα ηλεκτρικά ΙΧ

Αποτυγχάνουν πολλές από τις νέες εταιρείες καθώς υποτιμούν τα κόστη και τον ανταγωνισμό. Πονοκέφαλος και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που μπορούν να «αντέξουν» τις ζημιές από τον τομέα ηλεκτροκίνησης.

Αντιφατικά μηνύματα λαμβάνουν οι επενδυτές

Αντιφατικά μηνύματα λαμβάνουν οι επενδυτές

Οι αγορές εμπορευμάτων εμφανίζουν σημαντικά απόκλιση από τις επιδόσεις των μετοχών, συσκοτίζοντας το outlook για το 2020. Τι αντανακλά η πτώση στις αποδόσεις των ομολόγων. Η διαφορά με το 2018.

Οσα πρέπει να ξέρετε για τις βρετανικές εκλογές

Οσα πρέπει να ξέρετε για τις βρετανικές εκλογές

Ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχουν εντελώς διαφορετικό όραμα για τη Μεγάλη Βρετανία. Ποιες είναι οι θέσεις τους για το Brexit, την οικονομία και την πορεία της χώρας.

Τα υπέρ και τα κατά του οράματος Μακρόν για την Ευρώπη

Τα υπέρ και τα κατά του οράματος Μακρόν για την Ευρώπη

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει δίκιο που επικρίνει τη μετατροπή της Ε.Ε. από μια κοινότητα εθνών σε μια αγορά. Γιατί οι υπόλοιποι ηγέτες πρέπει να ακούσουν την προτροπή του για αυτόνομη ευρωπαϊκή αμυντική πολιτική.

Ο Σι Τζινπίνγκ έχει αποτύχει στο Χονγκ Κονγκ

Η απολυταρχική στροφή της Κίνας τα χρόνια του νυν προέδρου της έχει κινητοποιήσει τους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ. Οι προηγούμενες «αψιμαχίες», οι λεπτές πολιτικές ισορροπίες και το ορόσημο του 2047.

Μην «ξεγράψετε» ακόμα τα ομόλογα

Ένα sell off ακολούθησε την κορύφωση του ράλι στην αγορά ομολόγων το περασμένο καλοκαίρι. Το σενάριο του profit taking, ο ρόλος του εμπορικού πολέμου και το μεγάλο «αν», που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Τα ελληνικά ομόλογα και το αδύνατο που έγινε… δυνατό

Παράλογη κρίνει την έκδοση ελληνικών τίτλων με αρνητικό επιτόκιο ο Ελ Εριάν. Η ανατροπή της οικονομικής λογικής και οι λεπτές ισορροπίες στην παγκόσμια αγορά ομολόγων. Το sell off και το σήμα που θα σταλεί από την πρωτογενή αγορά.

Μεγάλα λάθη του Τραμπ στη διαμάχη με την Κίνα

H Ουάσιγκτον δεν έχει εκμεταλλευτεί το όπλο των ισχυρών συμμαχιών στην κόντρα με το Πεκίνο. Οι προβλέψεις για κινεζική κυριαρχία στην παγκόσμια οικονομία και το παράδειγμα της Ε.Σ.Σ.Δ. Τα τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα των ΗΠΑ.

Τι κρύβει η… ετεροχρονισμένη γερμανική γκρίνια για την ΕΚΤ

Η στροφή της κεντρικής τράπεζας μετά το 2011 και για ποιους λόγους εκνευρίζει κύκλους στο Βερολίνο. Η κλιμάκωση της επίθεσης στην στρατηγική Ντράγκι και οι απαντήσεις στα επιχειρήματα των επικριτών του.

Τα παράδοξα της συνέντευξης Τύπου Τραμπ-Ερντογάν

Η παγίδα της πρότασης Σολτς για πανευρωπαϊκή ασφάλιση καταθέσεων

Η χαμένη ευκαιρία των Ισπανών πολιτικών

Το ράλι στις αγορές και γιατί τα hedge funds έχουν νεύρα

Επιστρέφουν στις μετοχές οι επενδυτές

Ζούμε την εποχή της δημοκρατίας σε αδιέξοδο

Πώς θα μοιάζουν τα γραφεία το 2050

Οι επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα

Η επέλαση της απολυταρχίας και η παρακμή της Δύσης

Συσσωρεύουν χρυσό ETFs και κεντρικές τράπεζες

v