Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Aνακατατάξεις στην Vodafone φέρνει το φλερτ με την Liberty

Aνακατατάξεις στην Vodafone φέρνει το φλερτ με την Liberty

Οι διευθυντές της εταιρείας στην Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία θα υπάγονται απευθείας στον CEO, Vittorio Colao. Αποχωρεί ο επικεφαλής στην Ευρώπη, Philipp Humm. Τraders συνδέουν τις κινήσεις με τις συνομιλίες με την Liberty.

Το Grexit παραμένει το πιθανότερο σενάριο

Το Grexit παραμένει το πιθανότερο σενάριο

Δραματική κορύφωση της κρίσης μπορεί να φέρει το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης. Λάθος η μη εισαγωγή IOUs υποστηρίζουν οι F.T. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τις χειρότερες επιλογές στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις.

Σχέσεις αγάπης-μίσους της Ελλάδας με Δύση

Σχέσεις αγάπης-μίσους της Ελλάδας με Δύση

Οι πιστωτές έχουν μολύνει τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η οργή για τα οδυνηρά αποτελέσματα της λιτότητας και η επιθυμία για συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας. Επιτακτική η ανάγκη για μέτρα που προωθούν την ανάπτυξη.

Στη φόρα τα αρχεία της ιστοσελίδας των άπιστων συζύγων

Στη φόρα τα αρχεία της ιστοσελίδας των άπιστων συζύγων

Στοιχεία των χρηστών της AshleyMadison, ιστοσελίδας που αναλαμβάνει να βρει συντρόφους σε όσους θέλουν να απατήσουν το άλλο τους μισό, κινδυνεύουν να βγουν στη φόρα μετά από κυβερνοεπίθεση. Χάκερς απειλούν με δημοσίευση αν δεν κλείσει αμέσως η ιστοσελίδα.

Πώς μπορεί να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα

Πώς μπορεί να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα

Αθήνα και πιστωτές πρέπει να κοιτάξουν προς τη Σλοβακία για να θυμηθούν πώς κατάφερε να μετατραπεί σε μηχανή οικονομικής ανάπτυξης. Οι μεταρρυθμίσεις, ο δύσκολος δρόμος και γιατί οι Ευρωπαίοι χρειάζεται να έχουν... φαντασία.

Founders Forum: Οι νέες τάσεις στην υψηλή τεχνολογία

Ποιες είναι οι νέες ανατρεπτικές τάσεις στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας; Οι Financial Times επισκέφτηκαν την κορυφαία συνάντηση για τους πρωτοπόρους του τεχνολογικού κλάδου στο Λονδίνο και μίλησαν για τα σχέδια τους.

To 3o ελληνικό bail out και τα λεφτά που... λείπουν!

Με τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις να είναι αβέβαια, το ΔΝΤ μπαλαντέρ και τις αγορές κλειστές δεν θα είναι εύκολο να βρεθούν 86 δισ. ευρώ για το τρίτο πρόγραμμα. Ποια είναι τα κρίσιμα μεγέθη. Κλειδί ο αντίκτυπος από τις κλειστές τράπεζες στην οικονομία.

Η Σύνοδος Κορυφής, το Grexit και ο πόλεμος των... θρησκειών

Η επιμονή του Σόιμπλε για προσωρινό Grexit επαναφέρει τις σκοτεινές μνήμες της γερμανικής ηγεμονίας. Ο «πόλεμος θρησκειών», η στάση των πρώην Σοβιετικών χωρών και πώς εγκλωβίστηκε η Μέρκελ από την γερμανική κοινή γνώμη. Το κοινό μέτωπο Γαλλίας-Ιταλίας.

O Nτελόρ ήξερε την απάντηση στο ελληνικό πρόβλημα

Τις αντοχές του οράματος της ευρωπαϊκής ενοποίησης δοκιμάζει το τελευταίο επεισόδιο με την Ελλάδα. Τα λάθη του Βερολίνου και της Αθήνας και ο κίνδυνος μιας «Βενεζουέλας της Ευρώπης». Ποια είναι η μυστική συνταγή για την επιβίωση του ευρώ που δημοσιεύτηκε πριν από 25 χρόνια.

Πόσο σταθερή είναι στ' αλήθεια η ευρωζώνη;

Τα προβλήματα της ευρωζώνης έχουν γίνει ολοφάνερα από την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης. Ταυτόχρονα όμως διαψεύστηκαν όσοι πόνταραν στη διάλυσή της. Το τι θα γίνει με την ευρωζώνη θα φανεί στην επόμενη μεγάλη δυσκολία.

Μυστικές πιστωτικές γραμμές της ΕΚΤ για τις τράπεζες

Διπλό μέτωπο κατά Μέρκελ με αφορμή τον Τσίπρα

Επώδυνη η συμφωνία για Ελλάδα και Ευρώπη

Σήμα αποχώρησης από το πρόγραμμα στέλνει το ΔΝΤ

Οι Γερμανοί... συνθηκολόγησαν με την Αθήνα

«Εκεί μέσα τον ‘σταύρωσαν’ τον Τσίπρα»

Τρία διδάγματα από τη νέα ελληνική συμφωνία

Το comeback της Γαλλίας αποκαλύπτει ρήξη στον πυρήνα της ευρωζώνης

Γιατί η Μέρκελ θα χάσει ότι και αν γίνει

Το μεγάλο κατόρθωμα του Τσίπρα είναι ότι «δίχασε» τους πιστωτές

v