Στην Intracom το ενδιαφέρον στα stock futures

H Intracom συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα stock futures, όπου πραγματοποιήθηκαν 261 ΣΜΕ. Σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με την Τρίτη η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ της υψηλής, με discount που προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

Σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Άλλη μια πτωτική συνεδρίαση με τον δείκτη υψηλή κεφαλαιοποίησης να κλείνει στις 716,30 μονάδες καταγράφοντας νέες απώλειες της τάξεως του 1,90%.

Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε υψηλότερα σε σχέση με την Τρίτη επίπεδα (12.854 συμβόλαια) ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης άνοιξαν ενδοσυνεδριακά discount της τάξεως του 1,70-1,80%, που προς το τέλος της συνεδρίασης προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 149,54 μονάδες ,1,79% χαμηλότερα, ενώ τα 489 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη, διατηρήθηκαν σε επίπεδα ανώτερα των θεωρητικών τους.

Το implied volatility στα ΑΤΜ options του FTASE-20 αυξήθηκε στο 27% ενώ πραγματοποιήθηκαν 2285 calls και 2541 puts.

Στα stock-futures η Ιntracom συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, όπου πραγματοποιήθηκαν 261 ΣΜΕ σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v