To ενδιαφέρον στον ΟΤΕ στα stock futures

Διευρύνθηκε το discount (1,5%) στα ΣΜΕ του FT 20, ενώ στο δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης τα 116 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν κινήθηκαν με discount 2,5%. Στα stock futures ο ΟΤΕ συγκέντρωσε το επενδυτικό ενδοαφέρον.

To σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Η πίεση κατά κύριο λόγω στην μετοχή του ΟΤΕ οδήγησε τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης σε απώλειες της τάξεως του 0,50% στις 787,74 μονάδες.

Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε χαμηλότερα σε σχέση με την Παρασκευή επίπεδα. Συγκεκριμένα με το discount στον Μάρτιο να ανοίγει σε επίπεδα της τάξεως του 1,50% πραγματοποιήθηκαν 8.343 ΣΜΕ στον υποκείμενο δείκτη.

Το spread αντίστοιχα μεταξύ των δύο πρώτων μηνών παρουσίασε μικρή αύξηση στους 7,50 πόντους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 163,48 μονάδες 0,50% χαμηλότερα, ενώ τα 116 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη κινήθηκαν σε discount της τάξεως του 2,50%.

Ο ΟΤΕ στα stock futures συνέχισε να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον όπου πραγματοποιήθηκαν 385 συμβόλαια σε τιμές που προς το τέλος της συνεδρίασης έκλεισαν το premium που διατηρούσαν και προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v