Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Στη 2η φάση τα πακέτα Suez-Heliopolis *«Πικρίζει» και η μπίρα *Ανοίγει το παιχνίδι στην TV *H αιχμή της Energean για το αέριο

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε βιντεάκια για τους νέους «ανέβασε» στα social media ο ΣΥΡΙΖΑ, με το γενικό σλόγκαν «Χάου Του». Κατά γενική ομολογία, το 5ο ήταν επιεικώς ατυχέστατο: είχε αποδέκτες τους φοιτητές και ο νεαρός που εμφανίζεται να δίνει το στίγμα στο κάθε βίντεο, λέει: «Πώς να κάνεις μία ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή; Περνάς στη Σχολή που θέλεις, διαβάζεις με τους φίλους σου και κυνηγάς το όνειρό σου… Α, ξέχασα ότι η αστυνομία μπαίνει στα πανεπιστήμια και δέρνει. Άδικο δεν είναι;».

Γιατί ατυχέστατο; Διότι (όπως συμφώνησαν πολλοί και εντός ΣΥΡΙΖΑ) τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτοετής σίγουρα δεν αφορούν την... αστυνομία. Υπάρχουν άλλα υπαρκτά θέματα, για αντιπολίτευση, όπως η δυνατότητα των γονιών να σηκώσουν το οικονομικό βάρος, κυρίως όταν η εισαγωγή έχει γίνει σε σχολή μακριά από την οικογενειακή εστία, το επίπεδο των σπουδών, οι ελλείψεις σε υποδομές και η ανασφάλεια για το αν το μελλοντικό πτυχίο θα αποτελέσει διέξοδο στην αγορά εργασίας.

Αttica Bank: Το «αυτόνομο» ενδιαφέρον του τριδύμου και το φρένο του ΤΧΣ - Μύλοι Αλλατίνη: Ποια είναι η απορία Φάις - Η ταμπακιέρα στην Αττική Οδό

ΕΓΔΙΧ: Αλλαγή σκυτάλης στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, όπως επιβεβαιώνει «κάτοικος» της οδού Νίκης.

Το «τιμόνι» της ΕΓΔΙΧ αναλαμβάνει η Θεώνη Αλαμπάση, προϊσταμένη του τμήματος Νομικής Υποστήριξης της Γραμματείας. Στην ΕΓΔΙΧ βρίσκεται από το 2016 και από το 2019 έως σήμερα είναι μέλος στο δ.σ. του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων. Όμως το ερώτημα είναι γιατί η σημερινή επικεφαλής της ΕΓΔΙΧ, Μαριαλένα Αθανασοπούλου, η τοποθέτηση της οποίας ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και ανέλαβε τον Μάρτιο του 2022, αποχωρεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη θέση.

Δεν απογειώνει Rafale η ΕΤΕ - Σφηνάκια για Βιοκαρπέτ, ΑΝΔΡΟ - Ρευστό αντί χρυσής λίρας προτίμησαν οι Ελληνες

GRIVALIA HOSPITALITY: Η εταιρεία ολοκλήρωσε την απόκτηση των ιδιοκτησιών για το project Πεταλιοί στα τέλη του 2022, ενώ είχε υπογράψει MoUs για τις γηπεδικές εκτάσεις από τον Ιούλιο του 2021, τα οποία τροποποιήθηκαν, μάλιστα, τον Μάρτιο του 2022.

 

ΔΕΔΔΗΕ: Η έκτακτη γενική συνέλευση της 19ης Δεκεμβρίου τροποποίησε την πολιτική αποδοχών. Πλέον οι μεταβλητές αποδοχές του CEO και του αναπληρωτή του μπορούν να ανέλθουν ως το 100% των ετήσιων τακτικών αποδοχών.

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που ξεπεραστούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για την καταβολή μεταβλητών αποδοχών.

Ποδαρικό από Mytilineos έγινε στη Ρεβυθούσα - ΔΕΗ: Ομολογιακό για τις οπτικές ίνες - Σφηνάκια για ΖΑΜΠΑ και Μπήτρο

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ: Το SPV της Fortress, το Poseidon, η Γούλας Κατασκευαστική και η αλυσίδα Family ήταν οι νικητές στους χθεσινούς πλειστηριασμούς τριών ακινήτων της πτωχευμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Όμως αυτοί δεν ήταν οι τελευταίοι πλειστηριασμοί.

Ένας νέος γύρος πλειστηριασμών για τα «ασημικά» της Αρβανιτίδης, πάνω από 30, λένε οι ενδιαφερόμενοι, αναμένεται μέσα στην Άνοιξη.

 

ΔΕΗ-ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: Με τις Alpha Bank και Πειραιώς συζητά η ΔΕΗ για ομολογιακό δάνειο, που θα καλύψει μέρος της χρηματοδότησης του έργου ανάπτυξης δικτύου εναέριων οπτικών ινών σε πάνω από 3 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις, αξιοποιώντας το υπάρχον δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

«Ψήνει» νέο ντιλ ο Β. Κάτσος - Μπαμ στις μεταφορές ετοιμάζει η HIG - Οι εγχώριοι τζίροι και τα... μυστήρια

ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Ως… εκδίκηση των Βαλκανίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα. Μετά από εβδομάδες που η Ελλάδα φιγουράρει ως ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη, σήμερα η μεγαβατώρα κοστίζει στη χονδρική μόλις 87 ευρώ.

Λίγο φθηνότερη είναι η τιμή στη γειτονική Βουλγαρία και τη Ρουμανία (80 ευρώ), αλλά σε κάθε περίπτωση, το κόστος στην Ελλάδα σήμερα είναι σχεδόν το μισό από αυτό που βλέπουμε στην κεντρική Ευρώπη.

Η Ιβηρική, πάντως, εξακολουθεί να ξεχωρίζει με τιμή στα 21 ευρώ η μεγαβατώρα...

 

ΟΜΟΛΟΓΑ: Την άνοδο της τιμής του ιταλικού ομολόγου έβαλαν στο μάτι οι «σορτάκηδες», θεωρώντας ότι το ράλι… παρατράβηξε.

v