Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Τρία βήματα για να έρθει χρήμα στη Σοφοκλέους

Τρία βήματα για να έρθει χρήμα στη Σοφοκλέους

Τη στρατηγική για την προσέλκυση κεφαλαίων αναλύει ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σ. Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στο Euro2day. Οι δείκτες, το ρίσκο χώρας και το πλαίσιο για ΑΕΕΧ και venture capital funds.

Μέρκελ: Βλέπω φως στην άκρη του τούνελ

Μέρκελ: Βλέπω φως στην άκρη του τούνελ

Έχει διανυθεί μεγάλο κομμάτι του δρόμου, αξίζει να ολοκληρωθεί τόνισε η Μέρκελ. Πρέπει να γίνουν κι άλλα. Υποσχέθηκε βοήθεια για πρόσβαση σε επενδυτικά κονδύλια. Τι είπε για δόση. Εχθρός μας η ύφεση, τόνισε ο Σαμαράς.

"Ρυθμίσεις δανείων χωρίς να θιγούν οι τράπεζες"

Αποζημιώσεις σε καταναλωτές και πελάτες θα πληρώνουν όσοι νοθεύουν τον ανταγωνισμό, προαναγγέλλει ο γ.γ. καταναλωτή, Γ. Στεργίου. Πού αποδίδει τις υψηλές τιμές. Οι σχεδιασμοί για τις ρυθμίσεις των δανείων.

"Κάθε εργαζόμενος ζει 1 άνεργο και 1 συνταξιούχο"

Πώς μειώθηκε το μέσο εισόδημα κατά 50%. Η μείωση του εργατικού κόστους δεν οδηγεί σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας λέει ο Σ. Ρομπόλης. Επικίνδυνη η εκτίναξη της ανεργίας. "Καμπανάκι" και για τα έσοδα των Ταμείων.

Κυβέρνηση αρίστων με πολιτικούς & τεχνοκράτες

Κυβέρνηση αρίστων με πολιτικούς & τεχνοκράτες

Απαιτείται αλλαγή του κράτους δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Καμιά χώρα στον κόσμο δεν έκανε τόσο βίαιη προσαρμογή. Υπέρ συμψηφισμού χρεών-οφειλών του Δημοσίου. «Όχι» σε ζούγκλα στα εργασιακά.

«Είμαστε φιλικοί προς την επιχειρηματικότητα»

Αριστερή κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις σε γραφειοκρατία και διαφθορά είναι φιλική στην υγιή επιχειρηματικότητα, λέει ο Γ. Δραγασάκης. Πρέπει να εξασφαλιστεί η επόμενη δόση. Η πρόταση για φόρους, περιουσιολόγιο και Δημόσιο.

«Μεγαλύτερο στοίχημα το νέο φορολογικό»

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει κοινωνική πλειοψηφία ώστε να δώσει στους δανειστές εγγυήσεις επίτευξης πλεονάσματος, διεκδικώντας άλλο πλέγμα μέτρων. Τι λέει για ανάπτυξη και… ΣΥΡΙΖΑ.

"Πρώτη μας πράξη η ακύρωση του μνημονίου"

Άμεση κατάργηση εφαρμοστικών νόμων το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ. Διαπραγμάτευση με ΕΕ για χρέος. Περιουσιολόγιο και μερική δήμευση περιουσίας όσων δεν δηλώνουν εισοδήματα. Διαγραφή δανείων και κάρτα αγρότη.

Στ. Μάνος: «Το μνημόνιο δεν υπάρχει πια»

Νέες θυσίες στο Δημόσιο ζητά ο επικεφαλής του συνασπισμού Δημιουργία Ξανά. Όχι στην εμπλοκή της τρόικας στον ιδιωτικό τομέα. Εισηγείται κατάργηση ασφαλιστικών εισφορών. Η συμφωνία με Τζήμερο. Το μετεκλογικό πλάνο.

"Πάρτε τις Cayenne σας και πάτε στη Λιβερία"

O πλούτος πρέπει να φορολογηθεί παρά τις απειλές… «εξόδου», δηλώνει ο Α. Τσίπρας. Ζητά περιουσιολόγιο και μείωση έμμεσων φόρων. H πρόταση για επενδύσεις και το σχέδιο ανάκαμψης. Τι λέει για Δημόσιο.

«Σε φρενοκομείο καμιά πολιτική δεν πετυχαίνει»

«Η λογική του αφεντικού στο περίπτερο τελείωσε»

Φ. Κουβέλης: Λουκέτα υπό όρους στο Δημόσιο

«To μνημόνιο μπορεί και πρέπει να αλλάξει»

Τ. Γιαννίτσης: Να αρθούν όλες οι ανισότητες

Βενιζέλος: Επαναφέρει θέμα προνομιούχων

VIDEO, όλη η συνεύντευξη Βενιζέλου.

Video όλη η συνέντευξη Τύπου Βενιζέλου

Η συνέντευξη Τύπου Alpha - Eurobank για το deal

"Πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν στα μέτρα"

v