ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Ντέιβιντ Πάλμερ, ο Ομπάμα και οι Τούρκοι

Ο Ντέιβιντ Πάλμερ, ο Ομπάμα και οι Τούρκοι

Η ιστορική στιγμή είναι απλή και σύντομη. Ανήκει σε έναν μονάχα άνθρωπο χωρίς πιθανότητα να γίνει σύγχυση των δικαιωμάτων (William Bolitho, συγγραφέας, 1890-1930). Γράφει ο Πάτροκλος Κουδούνης.

Πολιτικοί με εγκεφαλική ανεπάρκεια

Πολιτικοί με εγκεφαλική ανεπάρκεια

Σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος είπε στους πολιτικούς ότι δεν μας πειράζει να είστε ολίγον κλέφτες. Μας ενοχλεί πολύ όμως το ότι είστε ανόητοι! Γράφει ο Π. Κουδούνης.

Χατζηδάκης: Serial sellers

Χατζηδάκης: Serial sellers "σκοτώνουν" την αγορά

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει η υπερπώληση μετοχών στη Σοφοκλέους, καθώς το πάρτι των πωλητών συνεχίζεται, τονίζει ο Μάνος Χατζηδάκης της Πήγασος ΑΕΠΕΥ. Καθοριστικής σημασίας η συνεδρίαση της Δευτέρας.

Πανελλήνια ανακούφιση!

Πανελλήνια ανακούφιση!

Τελικά, αυτοί στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καθόλου μυαλό. Εξανάγκασαν σε παραίτηση το μεγαλύτερο «βαρίδι» της κυβέρνησης μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα. Τώρα; Γράφει ο Π. Κουδούνης.

"Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!"

Έχουμε χρέος να θεωρούμε τον Θεό πανίσχυρο πνεύμα, είχε πει ο Αριστοτέλης. Γιατί μολονότι είναι αόρατος στα μάτια των ανθρώπων, φανερώνεται στα έργα του. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις... Γράφει ο Π. Κουδούνης.

Χατζηδάκης: Να ΜΗΝ απαγορευτεί το short selling

Την εκτίμηση ότι δεν πρέπει να απαγορευτεί το short selling καταθέτει και αιτιολογεί ο Μάνος Χατζηδάκης της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, απαντώντας σε σχετική -αντίθετη- θέση του Μιχαήλ Γελαντάλι στη στήλη "Εκηβόλος".

Δεν έπιασε ο τσαμπουκάς

Mίλησε έντονα, σε προσωπικό ύφος και με πολύ τσαμπουκά. Μίλησε δηλαδή σαν Καραμανλής. Απλώς απευθύνθηκε σε λάθος ακροατήριο. Αυτά έπρεπε να τα πει στην "αυλή", όχι στους βουλευτές! Γράφει ο Π. Κουδούνης.

Αγορές: Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν

Οι κάτοχοι μετοχών (με ποιοτικά και ελπιδοφόρα χαρακτηριστικά) πρέπει απλώς να κάνουν υπομονή, αφού σταδιακά δύει η εποχή του παίκτη και αναδύεται η εποχή του επενδυτή. Γράφει ο Δημήτρης Τζάνας.

«Αγγαρεία κάνω. Ποινή εκτίω!» Πόσο δίκιο είχε...

Αυτό είχε ομολογήσει ο Βύρων Πολύδωρας από το βήμα της Βουλής κι εμείς ορμήξαμε να τον φάμε. Καταλαβαίνω τώρα, παρακολουθώντας το πολιτικό decadence, πόσο δίκιο είχε... Γράφει ο Π. Κουδούνης.

Γυμνοί βασιλιάδες αναζητούν το μέλλον τους

Οι βασιλιάδες των αγορών ξεγυμνώθηκαν και όλα αλλάζουν: Τα προϊόντα θα απλοποιηθούν, οι προμήθειες θα συρρικνωθούν, στις αμοιβές των στελεχών θα πέσει τσεκούρι! Γράφει ο Σ. Κοτζαμάνης.

Επιστροφή στην εποχή του Χάρρυ Κλυνν

Το μεγάλο σφάλμα του κ. Καραμανλή

ΑΕΚ: Ο Ντέμης, ο Τίγρης και η αύξηση

Ο βιασμός της ολυμπιακής εκεχειρίας και... άλλα

Κοινωνία ανοχής και σαλτιμπάγκων

Το ΧΑΚ καθιερώνει σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας

Πολιτικοί...Τους παίρνεις για δύο τάλιρα!

"Μακριά! Η φτώχεια είναι κολλητική!"

Το μήνυμα της πτώσης

Μπάρακ, παιδεία και ομαδική βλακεία

v