ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Jakobsen: Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα συμφωνία εντός του 2016

Jakobsen: Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα συμφωνία εντός του 2016

Καθόλου καλή δεν ήταν η συμφωνία στο Eurogroup, σύμφωνα με τον Chief Economist της Saxo Bank. Βλέπει αποχώρηση του Αλ. Τσίπρα εντός 12μήνου. Γιατί δεν θα πιαστούν οι στόχοι ανάπτυξης. Τι βλέπει για ΧΑ, ομόλογα. Οι προβλέψεις για επιτόκια, Brexit.

Κούρταλης: Ευκαιρία υπό προϋποθέσεις τα νέα μέτρα

Κούρταλης: Ευκαιρία υπό προϋποθέσεις τα νέα μέτρα

Πώς σχολιάζει τα νέα οικονομικά μέτρα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών κ. Ελευθέριος Κούρταλης. Πώς βλέπει την πορεία του κλάδου και γιατί δυσφορεί για το περιεχόμενο του υπό ψήφιση αναπτυξιακού νόμου.

Ν. Τζάκου: To... digital στοίχημα της Εθνικής Τράπεζας

Ν. Τζάκου: To... digital στοίχημα της Εθνικής Τράπεζας

Τη στρατηγική της ΕΤΕ στα εναλλακτικά δίκτυα αναλύει η γενική διευθύντρια της τράπεζας, Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr. Τα capital controls, οι υπηρεσίες της i-bank και οι νέες σχέσεις πελάτη - τράπεζας.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κυρίτσης: Το ΧΑ μπορεί να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κυρίτσης: Το ΧΑ μπορεί να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ μιλά στο Euro2day.gr για το «αύριο» του ελληνικού χρηματιστηρίου, μέσα από έναν ευρύτερο και διεθνοποιημένο χαρακτήρα. Η τρέχουσα συγκυρία, τα νέα προϊόντα και η δυνατότητα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πανούσης (Eurobank): Εξυπηρετούμενα τα δάνεια της «κρίσης»

Πανούσης (Eurobank): Εξυπηρετούμενα τα δάνεια της «κρίσης»

Ελάχιστα τα ποσοστά καθυστερήσεων στις χορηγήσεις που δόθηκαν από το 2011 και μετά. Τι δηλώνει στο Euro2day.gr o επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της τράπεζας. Η εικόνα σε καταθέσεις και κάρτες. Πώς αποδίδει το πρόγραμμα «Επιστροφή».

«Ενισχύσεις ως 1,5 δισ. από τον Αναπτυξιακό Νόμο»

Τη χρησιμότητα μιας Αναπτυξιακής Τράπεζας υπογραμμίζει ο Γ.Γ. Ιδιωτικών και Στρατηγικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Οι αλλαγές στον Αναπτυξιακό και η αδειοδότηση μεγάλων επενδύσεων. Τα όπλα για προσέλκυση πολυεθνικών.

«Να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα στο διαμετακομιστικό εμπόριο»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και επικεφαλής της εταιρείας λογισμικού OnLine Data Ν. Ροδόπουλος θεωρεί πως δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία της χώρας στον τομέα του διαμετακομιστικού εμπορίου. Τα σχέδια της OnLine Data για το εξωτερικό.

TAGS ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μ. Δαμιανάκης: Αύξηση 30% στις εξαγωγές ο στόχος της Κρητών Αρτος

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρητών Άρτος κ. Μανόλης Δαμιανάκης μιλά στο Euro2day.gr για την πορεία και τις προοπτικές της εισηγμένης εταιρείας. Η ύφεση στην εγχώρια αγορά, οι φετινοί στόχοι και η έκδοση εταιρικού ομολόγου.

TAGS ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ

Οικονόμου: «Έρχονται νέες περικοπές αν συνεχίσουμε αυτό το δρόμο»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον Αλ. Τσίπρα από τον Β. Οικονόμου. Πως σχολιάζει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που τίθεται σήμερα προς ψήφιση. Η σύγκριση των πεπραγμένων της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης. Ποια η φιλοσοφία της σχετικής πρότασης της ΝΔ.

Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται έκτακτα μέτρα

Η Κομισιόν δεν προωθεί το σχέδιο για έκτακτα μέτρα και ο πρόεδρός της θεωρεί ότι δεν χρειάζονται. Στη συνέντευξή του στο ΜΝΙ και το Euro2day.gr, o κ. Γιούνκερ δηλώνει: Δώστε χρόνο στην Ελλάδα και την κυριότητα των μέτρων. Τι λέει για Grexit, Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα υπεραπέδωσε το 2015

Ε. Δοντάς: Ερχονται νέα «λουκέτα» στη βιομηχανία

Σ. Κυριάκος: Τα μυστικά του «my Alpha Wallet»

Γ. Μουσουλίδης: Στου... «δρόμου τα μισά» το restart της ΕΝΚΛΩ

Λ. Αυγενάκης: Το ψέμα είναι στο DNA της κυβέρνησης

Εγγλέζος: ΣΕΔ και πανεπιστήμια «παρακολουθούν» τις εισηγμένες

A. Ξενόφος: Παρεμβάσεις σε 3 άξονες για «κόκκινα» δάνεια

Γιάννης Κουλίας: Τι σχεδιάζει η Cyta Hellas το 2016

Δομαζάκης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της Creta σε βιομηχανία τροφίμων

Α. Μωραϊτάκης: Να αλλάξει τώρα η παράλογη Οδηγία για τις ΑΕΠΕΥ

v