Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 0,6% για το πετρέλαιο στα $85,57

Σε ήρεμους τόνους εξαιτίας της Ημέρας του Βετεράνου στις Ηνωμένες Πολιτείες κύλησε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδος για τις δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Σε ήρεμους τόνους εξαιτίας της Ημέρας του Βετεράνου στις Ηνωμένες Πολιτείες κύλησε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδος για τις δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με τη συναλλακτική δραστηριότητα να είναι περιορισμένη και το πρόσημο αρνητικό.

Ξεκινώντας από το petroleum complex, στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης το light crude oil (σειρά Δεκ’12) έκλεισε στα $85,57/βαρέλι με πτώση της τάξεως του 0,58%.
 
Την κίνηση του αργού παρακολούθησαν σε γενικές γραμμές και τα προϊόντα ενέργειας, με τη σειρά Δεκ.’12 για την RBOB Gasoline να κλείνει στα $267,63cents/γαλόνι με απώλειες της τάξεως του 0,85% και την αντίστοιχη σειρά για το πετρέλαιο θέρμανσης να κάνει settlement στα $299,92cents/γαλόνι, με μικρότερη πτώση της τάξεως του 0,22%.

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων εξάλλου, η εικόνα ήταν περισσότερο σταθεροποιητική, καθώς ο χρυσός (σειρά Δεκ.’12) έκλεισε στο Comex στα $1730,90/ουγκιά, αμετάβλητος από το settlement της Παρασκευής, ενώ η σειρά Δεκ.’12 για το ασημί έκλεισε στα $32,522/ουγκιά, με μικρές μόνον απώλειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v