Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 0,25% για το πετρέλαιο στα $86,28

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινήθηκαν στην κατακλείδα συνεδρίαση της εβδομάδος οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με τα συμβόλαια στο petroleum complex να «γυρίζουν» σε θετικό έδαφος.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινήθηκαν στην κατακλείδα συνεδρίαση της εβδομάδος οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με τα συμβόλαια στο petroleum complex να «γυρίζουν» σε θετικό έδαφος προς το κλείσιμο της συνεδρίασης στο floor, ενώ τα πολύτιμα μέταλλα από την άλλη πλευρά έκλεισαν σταθεροποιητικά.

Πιο συγκεκριμένα, το light crude oil (σειρά Νοεμβρίου) έκλεισε στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης στα $86,28/βαρέλι με μικρή άνοδο 0,25%, ενώ μεγαλύτερα ήταν τα κέρδη για τα προϊόντα:

Η βενζίνη -RBOB Gasoline (σειρά Νοεμβρίου)- έκλεισε στα $269,91cents/γαλόνι με κέρδη 0,8% και η σειρά Νοεμβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώθηκε στα $309,78cents/γαλόνι (+1.2%).

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, ο χρυσός (σειρά Δεκ.’12) έκλεισε στο Comex με οριακή πτώση, στα $1711,90/ουγκιά, ενώ πρακτικά αμετάβλητη παρέμεινε και η τιμή του αργύρου, με τη σειρά Δεκ.’12 να κλείνει στα $32,036 /ουγκιά.

Σημειώνεται ότι η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου διαμορφωνόταν αργά το βράδυ στα $1.2935 ανά ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v