Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 1% για το πετρέλαιο στα $86,07

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, επωφελούμενες και από την ανάκαμψη των χρηματιστηριακών αγορών μετά τις ρευστοποιήσεις της Πέμπτης.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, επωφελούμενες και από την ανάκαμψη των χρηματιστηριακών αγορών μετά τις ρευστοποιήσεις της Πέμπτης.

Ξεκινώντας από το petroleum complex, στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης, το light crude oil (σειρά Δεκ’12) έκλεισε στα $86,07/βαρέλι με άνοδο περίπου 1%.

Την κίνηση του αργού παρακολούθησαν εντονότερα τα προϊόντα ενέργειας, με τη σειρά Δεκ.’12 για την RBOB Gasoline να υπέρ-αποδίδει και να κλείνει στα $269,92cents/γαλόνι με κέρδη της τάξεως του 3,5% και την αντίστοιχη σειρά για το πετρέλαιο θέρμανσης να κάνει settlement στα $300,55cents/γαλόνι, με κέρδη της τάξεως του 1,7%.

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, εξάλλου, ο χρυσός (σειρά Δεκ.’12) έκλεισε στο Comex στα $1730,90/ουγκιά, με κέρδη 0,3%, ενώ η σειρά Δεκ.’12 για το ασημί έκλεισε στα $32,599/ουγκιά, με κέρδη της τάξεως του 1,1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v