Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρείται η νευρικότητα στη Wall

Διατηρείται η νευρικότητα και οι εναλλαγές πρόσημων στη Wall Street, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στην ομιλία του επικεφαλής της FED, Β. Βernanke. Κέρδη στη Φρανκφούρτη, απώλειες σε Λονδίνο, Παρίσι.

Διατηρείται η νευρικότητα και οι εναλλαγές πρόσημων στη Wall Street, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στην ομιλία του επικεφαλής της FED, Β. Βernanke.

Στα εταιρικά νέα, κέρδη καταγράφει η μετοχή της Oracle, εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Σε θετικό έδαφος κινείται η μετοχή της Dell, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της στην Ινδία.

Αντίθετα απώλειες καταγράφει η Lucent ύστερα από δημοσίευμα του Barron’s που υπογράμμισε την ”ευαισθησία” της μετοχής της εταιρίας.

Στις 11.286 μονάδες κινείται ο Dow Jones με κέρδη 0,06%, ενώ άνοδο 0,33% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.314 μονάδες. Απώλειες 0,04% για τον S&P, που κινείται στις 1.306 μονάδες.

Εξάλλου κέρδη 0,35% σημείωσε ο Dax, στις 5.902 μονάδες, ενώ απώλειες 0,13% κατέγραψε ο FTSE 100, στις 5.991 μονάδες. Πτώση 0,05% για τον Cac, στις 5.138 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v