Μερική αντιστροφή κλίματος στη Wall

Με μικτά πρόσημα κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, αφού η υποχώρηση που σημειώνουν εταιρίες όπως η Caterpillar και η Verizon πιέζουν το Dow Jones. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Με μικτά πρόσημα κινούνται πλέον οι δείκτες στη Wall Street, αφού η υποχώρηση που σημειώνουν εταιρίες όπως η Caterpillar και η Verizon πιέζουν το Dow Jones. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Πτώση σημειώνουν οι τίτλοι της Caterpillar. H εταιρία ανακοίνωσε αποτελέσματα που κινήθηκαν υψηλότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2003, αλλά δεν ικανοποίησε τους αναλυτές.

Πτώση καταγράφουν και οι τίτλοι της Verizon, αν και ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός κατέγραψε αποτελέσματα ανάλογα των εκτιμήσεων της αγοράς.

Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκε και η μετοχή της SBC, αφού οι επενδυτές δε φαίνεται να εγκρίνουν τα πιθανά σχέδια εξαγοράς της AT&T από την πρώτη.

Στα μακροοικονομικά νέα, αύξηση 0,6% σημείωσαν οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών Δεκεμβρίου, έναντι 1,8% το Νοέμβριο. Εξάλλου, στους 325 χιλ. αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που πραγματοποίησαν νέα αίτηση για επίδομα ανεργίας.

Στις 10.472 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow, με απώλειες 0,25%, ενώ στις 2.048 μονάδες κινείται ο Nasdaq, με κέρδη 0,11%. Κέρδη 0,19% για τον S&P, στις 1.176 μονάδες.

Εν τω μεταξύ στις 4.852 μονάδες βρέθηκε ο FTSE 100, με κέρδη 0,11%, ενώ στις 3.891 μονάδες έκλεισε ο Cac, με κέρδη 0,3%. Άνοδος 0,05% για τον Dax, στις 4.216 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v