Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα κέρδη

Ηπιες διακυμάνσεις στη Wall Street με τις ανακοινώσεις εταιρικών κερδών να πρωταγωνιστούν και την Alcoa να σηκώνει την αυλαία. Μικτες τάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Ηπιες διακυμάνσεις στη Wall Street με τις ανακοινώσεις εταιρικών κερδών να πρωταγωνιστούν. Μικτες τάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Επενδυτές και αναλυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα κέρδη β΄ τριμήνου των εισηγμένων με την Alcoa παραδοσιακά να ανοίγει την αυλαία των ανακοινώσεων μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης.

Η μετοχή της εταιρίας καταγράφει μικρά κέρδη, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών βλέπουν ζημιές 38 σεντς ανά μετοχή.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και η μετοχή της Google μετά την απόφαση της εταιρίας να προχωρήσει στη δημιουργία ενός λειτουργικού συστήματος, κίνηση που αναμένεται να πλήξει τη Microsoft. Η μετοχή της τελευταίας υποχωρεί κατά περίπου 1%.

Κέρδη για τη μετοχή της Amgen με την εταιρία να ανακοινώνει ότι οι τελικές δοκιμές για φαρμακευτικό σκεύασμα για μυοσκελετικές παθήσεις σημείωσαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Σε θετικό έδαφος και η Pepsi καθώς η εισηγμένη κατέγραψε αποτελέσματα β΄ τριμήνου ανώτερα των εκτιμήσεων.

Εν τω μεταξύ η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί στα επίπεδα των 61,9 δολαρίων ανά βαρέλι, ενώ ο χρυσός υποχωρεί στα 917 δολάρια ανά ουγκιά.

Ο Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,18%, στις 8.178 μονάδες, ενώ ο Nasdaq ενισχύεται 0,43%, στις 1.753 μονάδες. Κέρδη 0,1% για τον S&P 500, στις 883 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί 0,32%, στις 4.173 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει απώλειες 0,52%, στις 3.032 μονάδες. Ανοδος 0,27% για τον DAX 30, που διαμορφώνεται στις 4.610 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v