Wall: Αντίθετη κατεύθυνση ακολουθούν οι δείκτες

Έλλειψη δυνάμεων επιδεικνύει αυτή τη στιγμή η Wall Street με τους δείκτες να κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση, αφού απώλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών που κατέγραφαν με την έναρξη της συνεδρίασης.

Παραπαίει αυτή τη στιγμή η αμερικανική αγορά, με τους δείκτες να μην κατορθώνουν να διατηρήσουν μέχρι στιγμής τα ισχυρά κέρδη που κατέγραφαν με την έναρξη της συνεδρίασης.

Με το μυαλό στη συνεδρίαση της Fed που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, οι επενδυτές φαίνεται πως επιλέγουν να τηρήσουν στάση αναμονής προκειμένου να ακούσουν και τις τελευταίες εκτιμήσεις δια στόματος Άλαν Γκρίνσπαν.

Αυτή τη στιγμή ο Dow Jones υποχωρεί οριακά, ενώ οριακά είναι και τα κέρδη της τεχνολογικής αγοράς, ύστερα από την σημαντική άνοδο κατά 1,135 που παρουσίαζε ο δείκτης Nasdaq με την έναρξη της συνεδρίασης.

Στην πρόσκαιρη άνοδο των μετοχών του τεχνολογικού κλάδου συνέβαλλε τα μέγιστα η ανακοίνωση της πρότασης εξαγοράς του υπόλοιπου μεριδίου της McAfee από την Network Associates.

Ωστόσο, τα κέρδη του Nasdaq περιορίζει η ανησυχία που επικρατεί σχετικά με τη συνεδρίαση των μετόχων των Hewlett-Packard και Compaq Computer, όσον αφορά στην προτεινόμενη συγχώνευσή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v