Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εναλλαγή προσήμων στην Wall Street

Tην όγδοη διαδοχική άνοδο αποπειράται η Wall Street, με τους δείκτες να κινούνται μεταξύ κερδών και απωλειών. Ανοδος 0,8% για το αργό πετρέλαιο. Κέρδη 2,5% για το Twitter. Ενισχύεται το ευρώ έναντι του δολαρίου.

Μεταξύ κερδών και απωλειών κινούνται οι μετοχές στην αμερικάνικη αγορά, με τους τρεις δείκτες σε θετικό έδαφος, καθώς τα κέρδη στις τιμές του πετρελαίου αντισταθμίζουν τις ανησυχίες για την κινεζική ανάπτυξη.

O Dow Jones σημειώνει πτώση 0,1% στις 17.100 μονάδες, ο Νasdaq κινείται 0,30% χαμηλότερα στις 4.825 μονάδες, ενώ ο S&P καταγράφει απώλειες 0,32% στις 2.011 μονάδες.

Ο δείκτης βιοτεχνολογίας καταγράφει κέρδη πάνω από 1%.

Τη Δευτέρα ο Dow Jones έκλεισε για έβδομη διαδοχική συνεδρίαση με κέρδη και συγκεκριμένα με άνοδο 0,28% στις 17.131 μονάδες.

O James Bullard κάλεσε τη Fed να προχωρήσει σε σταδιακή αύξηση των επιτοκίων, λέγοντας ότι οι στόχοι της κεντρικής τράπεζας έχουν επιτευχθεί.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,14.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο πραγματοποιεί άνοδο 0,8% στα 47,5 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός σημειώνει πτώση 0,13%, στα 1.163 δολάρια.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η μετοχή του Twitter ενισχύεται 2,5% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα απολύσει το 8% του προσωπικού.

Άνοδο 0,5% σημειώνει η μετοχή της Apple. 

Άλμα 9% πραγματοποιεί η μετοχή της Molson Coors, μετά το ντιλ $100 δισ. μεταξύ της AB InBev και της SABMiller.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v