Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάπαυλα ή τέλος του sell-off;

”Δειλό” άνοιγμα για την Wall Street, μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου στοιχείων για το ΑΕΠ β’ τριμήνου στις ΗΠΑ, με την επιφυλακτικότητα και την μεταβλητότητα όμως να παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά. Προσπάθειες σταθεροποίησης στις ευρωπαϊκές αγορές.

”Δειλό” άνοιγμα για την Wall Street, μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου στοιχείων για το ΑΕΠ β’ τριμήνου στις ΗΠΑ, με την επιφυλακτικότητα και την μεταβλητότητα όμως να παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά.

Παραμένει ωστόσο ζητούμενο αν θα σταματήσουν οι επιθετικές πωλήσεις και αν τα στοιχεία που ανακοινώνονται για την αμερικανική οικονομία μπορούν να δώσουν την αναγκαία ανακούφιση στην Wall Street, μετά το χθεσινό sell-off, που είδε τον Dow Jones να κάνει ”βουτιά” 2,3%, καταγράφοντας τις μεγαλύτερες απώλειες από τον Φεβρουάριο.

Έτσι, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,16% στις 13.452,60 μονάδες, ο δείκτης Nasdaq καταγράφει απώλειες 0,24% στις 2.592,58 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 0,23% κινείται ο δείκτης S&P 500 στις 1.479,24 μονάδες.

Η νευρικότητα διατηρείται στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες σταθεροποίησης, βρίσκοντας στήριγμα στα θετικά στοιχεία για το αμερικανικό ΑΕΠ.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου κινείται στις 6.237,20 μονάδες, με πτώση 0,22%, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης υποχωρεί κατά 0,52% στις 7.471,96 μονάδες, ενώ οριακά κέρδη 0,08% στις 5.679,82 μονάδες καταγράφει ο δείκτης CAC του Παρισιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v