Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό το κλίμα στη Wall Street (update)

Σε αρνητικό έδαφος βρίσκεται η Wall Street μετά την αρχική νευρικότητα και τις συχνές εναλλαγές προσήμων. Στο επίκεντρο τα μακροοικονομικά στοιχεία. Απώλειες κατέγραψαν Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Σε αρνητικό έδαφος βρίσκεται η Wall Street μετά την αρχική νευρικότητα και τις συχνές εναλλαγές προσήμων. Απώλειες σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Οι επενδυτές επιδιώκουν να ανιχνεύσουν τις επόμενες κινήσεις της FED, υπογραμμίζουν Αμερικανοί χρηματιστές.

Σε θετικό έδαφος κινείται η General Motors μετά την αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της εταιρίας από την Merril Lynch.

Αντίθετα απώλειες σημειώνει η μετοχή της Borders Group καθώς οι ζημίες που ανακοίνωσε η εισηγμένη υπερέβησαν τις προσδοκίες της αγοράς.

Στις μακροοικονομικές ειδήσεις πτώση 4,8% σημείωσαν οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών Απριλίου έναντι αύξησης 6,6% τον προηγούμενο μήνα.

Αντίθετα οι πωλήσεις των νέων κατοικιών διαμορφώθηκαν σε υψηλά έτους καθώς ανήλθαν σε 1.200.000 τον Απρίλιο.

Ο Dow Jones υποχωρεί κατά 0,57% στις 11.034 μονάδες, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί κατά 1,06%, στις 2.135 μονάδες. Πτώση 0,87% για τον S&P στις 1.245 μονάδες.

Εξάλλου ο FTSE 100 κατέγραψε πτώση 1,61%, διαμορφούμενος στις 5.587 μονάδες, ενώ ο Dax υποχώρησε κατά 1,61% και έκλεισε επίσης στις 5.587 μονάδες. Απώλειες 1,25% για τον Cac, που υποχώρησε στις 4.870 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v