Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευρύνονται οι απώλειες στη Wall Street (update)

Οι απώλειες που καταγράφουν κυρίως οι πετρελαικές και τεχνολογικές εταιρίες διατηρούν στο κόκκινο τη Wall Street με το Nasdaq να σημειώνει την ισχυρότερη πτώση. Σημαντική υποχώρηση για Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Οι απώλειες που καταγράφουν κυρίως οι πετρελαικές και τεχνολογικές εταιρίες διατηρούν στο κόκκινο τη Wall Street με το Nasdaq να σημειώνει τις ισχυρότερες απώλειες. Πτώση κατέγραψαν Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Ειδικότερα οι τιμές του πετρελαίου διαμορφώνονται σε χαμηλά 7 εβδομάδων περίπου, διαμορφούμενες στα 68,6 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ η τιμή του χρυσού κυμαίνεται στα 654 δολάρια ανά ουγκιά. Στα 1,28 δολάρια κινείται η σχέση ανταλλαγής ευρώ - δολαρίου.

Την ισχυρότερη πτώση στο αμερικανικό χρηματιστήριο σημειώνουν οι τίτλοι μεταλλουργικών και μεταλλευτικών επιχειρήσεων.

Από τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει η μετοχή της Alcoa, ενώ σημαντικλη πτώση καταγράφουν ExxonMοbil και ConocoPhillips.

Το αρνητικό κλίμα αποτυπώνεται και στη σχέση ανοδικών πτωτικών όπου διαμορφώνεται στο 4 προς 1 στο Nyse.

Στις 11.112 μονάδες κινείται ο Dow Jones με απώλειες 0,28%, ενώ πτώση 1,27% σημειώνει ο Nasdaq που κινείται στις 2.166 μονάδες. Απώλειες 0,48% σημειώνει ο S&P, που κινείται στις 1.260 μονάδες.

Εξάλλου ο FTSE 100 υποχώρησε κατά 2,2%, διαμορφούμενος στις 5.532 μονάδες, ενώ ο Dax κατέγραψε πτώση κατά 2,2%, στις 5.546 μονάδες. Απώλειες 2,65% κατέγραψε ο Cac, που προσέγγισε στις 4.813 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v