Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλμα 3,1% για το πετρέλαιο στα $92,66

Ανοδικές τάσεις παρουσίασαν κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς το petroleum complex συνέχισε να κινείται δυναμικά σε υψηλότερα επίπεδα.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της Laiki Popular Bank

Ανοδικές τάσεις παρουσίασαν κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς το petroleum complex συνέχισε να κινείται δυναμικά σε υψηλότερα επίπεδα με αρωγό τη φόρτιση του γεωπολιτικού σκηνικού στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, ενώ τα πολύτιμα μέταλλα κατέγραψαν σαφώς ηπιότερες διαθέσεις ανόδου, ανακτώντας μέρος των απωλειών προηγούμενων συνεδριάσεων.

Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Αυγούστου) έκλεισε στα 92,66$/βαρέλι με εντυπωσιακά κέρδη της τάξεως του 3,1%, ενώ το εύρος διακύμανσης της συνεδρίασης ήταν μεταξύ 89,86-92,94$/βαρέλι.

Στα προϊόντα, η βενζίνη (Συμβόλαιο Αυγούστου) έκλεισε στα 293,89cents/γαλόνι (+1,9%) και το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Αυγούστου) στα 294,70cents/γαλόνι (+2,4%).

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων εξάλλου, ο χρυσός (Συμβόλαιο Αυγούστου) έκανε settlement στο floor το Comex στα 1580,4 $/ουγκιά, με κέρδη της τάξεως του 0.6%, ενώ μικρότερα κέρδη, της τάξεως του 0,4%, σημείωσε η τιμή του αργύρου, με τα συμβόλαια Σεπτεμβρίου να κλείνουν στα 27,217 $/ουγκιά.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v