Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 1,6% για το πετρέλαιο στα $86,36

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων καθώς στο ενεργειακό μπλοκ το light crude oil κινήθηκε ανοδικά την στιγμή που τα προϊόντα υποχωρούσαν, ενώ στα μέταλλα σύσσωμο το μπλοκ κινήθηκε υψηλότερα.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς στο ενεργειακό μπλοκ το light crude oil κινήθηκε ανοδικά την στιγμή που τα προϊόντα υποχωρούσαν, ενώ στα μέταλλα σύσσωμο το μπλοκ κινήθηκε υψηλότερα.

Συγκεκριμένα, το light crude oil (Συμβόλαιο Μαρτίου) έκλεισε στα 86,36$/βαρέλι, σημειώνοντας κέρδη 1,6%, ενώ το εύρος της συνεδρίασης ήταν μεταξύ 84,38-86,50$/βαρέλι.

Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Μαρτίου) έκλεισε στα 273,24cents/γαλόνι, με υποχώρηση 1,5%, ενώ και η βενζίνη (συμβόλαιο Μαρτίου) με κλείσιμο στα 252,77cents/γαλόνι με υποχώρηση κατά 0,7%.

Στο μπλοκ των μετάλλων η εικόνα ήταν θετική, καθώς ο χρυσός (Συμβόλαιο Απριλίου) με κλείσιμο στα 1385,10$/ουγκιά ενισχύθηκε κατά 0,7%, ενώ σε νέα υψηλά βρέθηκε το ασήμι, προσεγγίζοντας τα 31,7$/ουγκιά με σημαντικά κέρδη 3,6%.

Σημειώνεται ότι ο χαλκός (Συμβόλαιο Μαρτίου) με κλείσιμο στα 448,40$/λίβρα ενισχύθηκε κατά 0,66% την στιγμή που το δολάριο έχανε έδαφος έναντι των υπολοίπων νομισμάτων υποβοηθώντας έτσι την πορεία των παραπάνω προϊόντων.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v