Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 1,3% για το πετρέλαιο στα $73,60

Μικτή ήταν και πάλι η εικόνα στις αγορές εμπορευμάτων καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξη σε χαμηλότερα επίπεδα, την στιγμή που τα μέταλλα επέστρεψαν κοντά στο προηγούμενο κλείσιμο τους.

Μικτή ήταν και πάλι η εικόνα στις αγορές εμπορευμάτων καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξη σε χαμηλότερα επίπεδα, την στιγμή που τα μέταλλα μετά από ιδιαίτερα θετικό ξεκίνημα επέστρεψαν κοντά στο προηγούμενο κλείσιμο τους.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) έκλεισε στα 73,60$/βαρέλι, με απώλειες 1,3% ενώ το υψηλό της ημέρας ήταν στο 76,70$/βαρέλι.

Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Οκτώβριο) έκλεισε στα 209,90cents/γαλόνι με οριακή μεταβολή, ενώ η βενζίνη (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) με κλείσιμο στα 192,20cents/γαλόνι υποχώρησε μετά το υψηλό στα 195,09cents/γαλόνι.

Στο μπλοκ των μετάλλων η εικόνα ήταν θετικότερα, καθώς τόσο ο χρυσός όσο και το ασήμι προσπάθησαν αρχικά να κινηθούν υψηλότερα κατορθώνοντας τελικά να διατηρήσουν μόνο μέρος από τα αρχικά κέρδη.
 
Ειδικότερα, ο χρυσός (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) έκλεισε στα 1274,2$/ουγκιά με κέρδη 0,16%, ενώ σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε σημειωθεί νέο ιστορικό υψηλό στα 1282,3$/ουγκιά.

Το ασήμι (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) βρέθηκε στα 207,80cents/ουγκιά με οριακή μεταβολή, ενώ ο χαλκός (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) έκλεισε στα 351,05$/λίβρα.


e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v