Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 84,53 δολ. το πετρέλαιο, με άνοδο 4,1%

Σταθερά ανοδικά κινείται το πετρέλαιο στις αγορές Ν. Υόρκης και Λονδίνου, μετά και την ανακοίνωση για «πακέτο στήριξης» 250 δισ. δολαρίων των ΗΠΑ στις τράπεζές τους. Σε ανάλογη πορεία ο χρυσός στα 841,20 δολάρια.

Σταθερά ανοδικά κινείται το πετρέλαιο στις αγορές Ν. Υόρκης και Λονδίνου, μετά και την ανακοίνωση για «πακέτο στήριξης» 250 δισ. δολαρίων των ΗΠΑ στις τράπεζές τους.

Το πετρέλαιο ακολουθεί την πορεία των μετοχικών αγορών, οι οποίες συνεχίζουν να καταγράφουν ισχυρά κέρδη, με το προθεσμιακό συμβόλαιο Νοεμβρίου για το αμερικανικό ελαφρύ αργό να ενισχύεται 4,1% στα 84,53 δολάρια ανά βαρέλι, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ν. Υόρκης.

Ανάλογη εικόνα εμφανίζει και το αντίστοιχο συμβόλαιο για το Brent, το οποίο καταγράφει κέρδη 3,8% στα 80,37 δολάρια ανά βαρέλι, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται και στην ανακοίνωση των στοιχείων για τα αμερικανικά αποθέματα «μαύρου χρυσού» και διυλισμένων προϊόντων του, στοιχείο το οποίο θα ανακοινωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Σε τροχιά σταθερής ανόδου κινούνται και τα πολύτιμα μέταλλα στην αγορά του Λονδίνου, με τον χρυσό (άμεσης παράδοσης) να ενισχύεται 1% στα 841,20 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v