Οριακές μεταβολές των κυρίων νομισμάτων

Οριακές είναι οι μεταβολές του ενιαίου νομίσματος έναντι του δολαρίου, κυρίως ελλείψει οικονομικών ειδήσεων που θα διαμορφώσουν το κλίμα στην αγορά. Ανοδικά κινείται το γεν έναντι του δολαρίου.

Μικρές διακυμάνσεις εμφανίζει το ευρώ έναντι του αμερικανικού νομίσματος, ενώ πτωτικά κινείται και το τελευταίο έναντι του γεν, με το κλίμα ωστόσο στη χρηματαγορά να παραμένει υποτονικό, εξαιτίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Οριακές διακυμάνσεις καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου, διαμορφούμενο στα 94,55 σεντς. Το κλίμα μάλιστα εκτιμάται ότι θα διατηρηθεί και μέχρι το τέλος της ημέρας, ελλείψει ανακοινώσεων σημαντικών οικονομικών στοιχείων.

Αντίθετα, πτωτικές τάσεις καταγράφει το δολάριο έναντι του γεν, με τους αναλυτές να σχολιάζουν ότι η απαισιοδοξία για την πορεία των αμερικανικών αγορών κατόρθωσε να επισκιάσει τις ανησυχίες για την πορεία της εγχώριας αγοράς στο Τόκιο.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που επισημαίνουν ότι οι traders δεν εμφανίζουν μεγάλη διάθεση για συναλλαγές, εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Μάλιστα μεγάλη μερίδα παρατηρητών της αγοράς σχολιάζει ότι για όσο καιρό ακόμη διαρκεί το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ασίας, το ενδιαφέρον θα είναι περιορισμένο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v