Ακόμη πάνω από τα 91 σεντς το ευρώ

Στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη Παρασκευή κυμαίνεται τη Δευτέρα η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου, με το ευρώ να κυμαίνεται ακόμη πάνω από τα 91 σεντς.

Πάνω από τα 91 σεντς συνεχίζει να κυμαίνεται το ευρώ έναντι του δολαρίου ακολουθώντας ανάλογη πορεία με αυτήν της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ κινήθηκε ανοδικά και έναντι του ιαπωνικού νομίσματος.

Όπως τόνιζαν το απόγευμα της Δευτέρας, οι αναλυτές, η σημερινή ημέρα κύλησε χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις καθώς με τις αγορές του Τόκιο και του Λονδίνου κλειστές, ”έλλειπαν οι συγκινήσεις” και το ευρωπαϊκό νόμισμα κινήθηκε στο προδιαγεγραμμένο επίπεδο των 91,58 σεντς παρουσιάζοντας μικρή αύξηση κατά 0,10%.

Η μόνη ”συγκίνηση” σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές ήλθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής για αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ στο 6%, εκτιμάται ότι η FED δεν θα προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων, τουλάχιστον έως το τέλος του καλοκαιριού.

Όσον αφορά στην ισοτιμία του ευρωπαϊκού νομίσματος έναντι του γεν, και εκεί δε σημειώθηκαν εκπλήξεις, καθώς καταγράφοντας μικρή άνοδο το ευρώ κυμάνθηκε στα 116,63 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v