Μικρές διακυμάνσεις για το ευρώ

Μικρές διακυμάνσεις καταγράφει η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο κατά τις σημερινές συναλλαγές, ενώ το γεν υποχωρεί για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έναντι του δολαρίου.

Μικρές διακυμάνσεις καταγράφει η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο κατά τις σημερινές συναλλαγές, ενώ το γεν υποχωρεί για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έναντι του αμερικανικού νομίσματος, καθώς η νέα υποχώρηση των μετοχικών τιμών στη χρηματιστηριακή αγορά του Τόκιο μείωσε τη ζήτηση για ιαπωνικό νόμισμα.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου διαμορφωνόταν στα 87,57 σέντς έναντι 87,49 σεντς το μεσημέρι και 87,54 σεντς χθες. Η ισοτιμία του ευρώ με το γεν διαμορφώνεται στα 113,33 γεν ανά ευρώ, έναντι 113,14 γεν ανά ευρώ το πρωί και 112,83 γεν ανά ευρώ χθες.

Η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 129,58 γεν, έναντι 129,33 γεν το πρωί και 128,89 γεν χθες. Το δολάριο δεν επωφελήθηκε, όπως αναμενόταν από την αύξηση των λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ, κατά το μήνα Οκτώβριο.

Οι προσδοκίες για ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας ενδέχεται να ενισχυθούν περαιτέρω από τα θετικά στοιχεία που αναμένεται να γνωστοποιηθούν την Παρασκευή για βελτίωση της βιομηχανικής παραγωγής και της εμπιστοσύνης καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v