Τα macro στοιχεία πιέζουν το ευρώ

Υποχώρηση καταγράφει το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, καθώς τα χειρότερα των προβλέψεων μακροοικονομικά στοιχεία από την ευρωζώνη, σε συνδυασμό με τη συγκρατημένη αισιοδοξία της FED, όπως διαφάνηκε στην ανακοίνωση της Μπεζ Βίβλου, τονώνουν το ενδιαφέρον για δολάριο.

Πιέσεις δέχεται η ισοτιμία ευρώ- δολαρίου, καθώς τα χειρότερα των προβλέψεων μακροοικονομικά στοιχεία από την ευρωζώνη σε συνδυασμό με τη συγκρατημένη αισιοδοξία της FED, όπως διαφάνηκε στην ανακοίνωση της Μπεζ Βίβλου, τονώνουν το ενδιαφέρον για δολάριο.

Εξάλλου, ζήτηση προκαλείται για το αμερικανικό νόμισμα από τις αισιόδοξες προβλέψεις για τα στοιχεία της ανεργίας των ΗΠΑ και για το δείκτη βιομηχανίας του Σικάγο.

Αυτή την ώρα, ένα ευρώ αγοράζει 1,13 δολ, ενώ σύμφωνα με το το report του τμήματος Ανάλυσης Αγορών της Alpha, η ημερήσια διακύμανση του ευρώ έναντι του δολαρίου τοποθετείται στα 1,1280- 1,1380 δολάρια.

Η ισοτιμία ευρώ- γεν διαμορφώνεται στα 135,65 γεν ανά μονάδα ευρωπαϊκού νομίσματος, ενώ η ισοτιμία δολαρίου- γεν καταγράφεται στα 120 γεν ανά δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v