Υποχωρεί το δολάριο έναντι γεν και ευρώ

Ενισχύεται το ευρώ έναντι του γεν και του δολαρίου καθώς οι μετοχές υπαγορεύουν τις κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος. Αναλυτές επισημαίνουν ότι οι μετοχές καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος.

Ενισχύεται το ευρώ έναντι του γεν και του δολαρίου, καθώς οι μετοχές φαίνεται να υπαγορεύουν τις κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος.

Το ευρώ μετά τη χθεσινή πτώση των μετοχικών τιμών στη Wall Street διεύρυνε τα κέρδη τα οποία σημείωσε χθες έναντι του δολαρίου, ενώ το γεν υποχώρησε έναντι και των δύο βασικών ανταγωνιστών του μετά από την πτώση κατά σχεδόν 0,5% που κατέγραψε ο δείκτης Nikkei κατά τη σημερινή συνεδρίαση στη χρηματιστηριακή αγορά του Τόκιο.

Οπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς, οι μετοχές καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος και τονίζουν ότι Ιάπωνες παίκτες προχώρησαν σε πωλήσεις γεν μετά τη δήλωση του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τζον Σνόου ότι δεν θα ασκήσει κριτική στην Ιαπωνία για τις παρεμβάσεις με στόχο την εξασθένηση του ιαπωνικού νομίσματος.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,1354 δολάρια, έναντι 1,1329 δολαρίων το πρωί και 1,1352 δολαρίων χθες.

Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,1284 δολάρια ανά ευρώ. Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 135,235 γεν ανά ευρώ, έναντι 135,135 γεν ανά ευρώ το πρωί και 134,440 γεν ανά ευρώ χθες.

Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 118,97 γεν, έναντι 119,29 γεν το πρωί και 118,43 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v