Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσπάθεια ανάκαμψης στο ευρώ

Το ευρωπαϊκό νόμισμα σταθεροποιείται στα 1,1792 δολάρια, μετά την πτώση έως 0,6% που κατέγραφε στις συναλλαγές στην Ασία. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διακυμάνσεις στη στερλίνα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Το ευρώ ανέκτησε το έδαφος που έχασε το πρωί, στον απόηχο της κατάρρευσης των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, καθώς οι επενδυτές δείχνουν να τηρούν ψύχραιμη στάση αναμένοντας τις εξελίξεις.

Το ευρωπαϊκό νόμισμα σταθεροποιείται στα 1,1792 δολάρια, μετά την πτώση έως 0,6% που κατέγραφε στις συναλλαγές στην Ασία.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διακυμάνσεις στη στερλίνα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, με το βρετανικό νόμισμα να ενισχύεται αυτήν την ώρα 0,4% στα 1,3260 δολάρια, καθώς εκφράζονται ελπίδες πως οι διαπραγματεύσεις θα μπορέσουν να εισέλθουν στο στάδιο της συζήτησης των όρων μιας εμπορικής συμφωνίας τον Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, το δολάριο παραμένει ευάλωτο στις διεργασίες για την φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ. Ο δολαριακός δείκτης σταθεροποιείται αυτήν την ώρα στο 93,667.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v