Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτικό ξεκίνημα στις ευρωαγορές

Επιφυλακτικό είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για τις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις συνέπειες της συνεχούς ενδυνάμωσης του δολαρίου έναντι του ευρώ. Πιθανές οι πιέσεις στο Παρίσι λόγω των ταραχών.

Επιφυλακτικό είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για τις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις συνέπειες της συνεχούς ενδυνάμωσης του δολαρίου έναντι του ευρώ.

Στο +0,11% και τις 5.429 μονάδες κινείται ο δείκτης FTSE 100 στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ενώ στο -0,19% και τις 4.490 μονάδες διαμορφώνεται ο CAC 40 στο Παρίσι. Στις 4.999 μονάδες και στο +0,09% ο δείκτης DAX.

Πιθανές εκτιμούν οι αναλυτές τις πιέσεις στο γαλλικό χρηματιστήριο, λόγω των ταραχών που διαρκούν για ένατη συνεχόμενη νύχτα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και τείνουν να μετατρέψουν την κατάσταση σε γενικευμένη εξέγερση.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών εκτιμάται ότι θα βρεθούν οι Munich Re και η αεροπορική Ryanair, που ανακοίνωσαν ικανοποιητικά σε γενικές γραμμές αποτελέσματα τρίτου και δεύτερου τριμήνου αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v