Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις στις ευρωαγορές

Ήπιες διακυμάνσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε μακροοικονομικά στοιχείων των ΗΠΑ. Απώλειες 0,4% για τον Nikkei σε Ασία, σε υψηλό 18 μηνών Dow Jones-Nasdaq σε Wall.

Οριακές διακυμάνσεις στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ανακοίνωση για την πορεία των μεταπωλήσεων κατοικιών στις ΗΠΑ, ενώ η ελληνική κρίση εξακολουθεί να βρίσκεται στην "ημερήσια" διάταξη.

Κέρδη 3,5% για τον τίτλο της ασφαλιστικής εταιρίας Legal & General, μετά την ανακοίνωση μεγεθών έτους καλύτερα των εκτιμήσεων, ενώ κατά 3,9% υψηλότερα κινείται η Babcock, μετά την πρόταση για εξαγορά της VT Group προς 2 δισ. δολάρια.

Οριακά κέρδη 0,01% για τον DAX 30, ο οποίος κινείται στο επίπεδο των 5.989,75 μονάδων, με τον FTSE 100 να ενισχύεται κατά 0,1% στις 5.648,51 μονάδες και τον CAC 40 να κινείται κατά 0,01% υψηλότερα στις 3.928,29 μονάδες.

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στις αγορές Κίνας και Ιαπωνίας στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ σε υψηλό 18 μηνών διαμορφώθηκαν Dow Jones και Nasdaq στη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v