Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπιων τόνων συνεδριάσεις σε ευρωαγορές - futures

Μικτή εικόνα επικρατεί στις ευρωαγορές, ενώ τα futures προοιωνίζονται σταθεροποιητικό άνοιγμα στην Wall, μετά από έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις κατά τις οποίες ο S&P 500 ενισχύθηκε 5,5%.

Μικτή εικόνα επικρατεί στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ οι αγορές futures προοιωνίζονται σταθεροποιητικό άνοιγμα στην Wall Street, μετά τις έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, κατά τις οποίες ο S&P 500 ενισχύθηκε 5,5%.

Το ράλι τιμών κορυφώθηκε χθες, καθώς οι δηλώσεις ότι οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες δεν πρόκειται να ανακαλέσουν σύντομα τα μέτρα στήριξης στήριξαν τις ριψοκίνδυνες επενδυτικές επιλογές.

Οι επιπτώσεις συνεχίζονται σήμερα στο δολάριο που παραμένει πιεσμένο με το ευρώ να επανακτά το επίπεδο των 1,50 δολ., αλλά τα εμπορεύματα εμφανίζουν διορθωτική εικόνα, όπως και οι μετοχές.
 
Στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μικτά πρόσημα.

Απογοήτευση προκαλεί η διολίσθηση του δείκτη επενδυτικής εμπιστοσύνης στη Γερμανία και οι υποτονικές πωλήσεις της Vodafone, ενώ θετική είναι η επίδραση των κερδών της HSBC και της Axa.

Ο δείκτης FTSE ενισχύεται 0,18% στις 5.244 μονάδες, ο DAX κερδίζει 0,14% στις 5.627 μονάδες, ενώ ο CAC υποχωρεί ελαφρώς στις 3.784 μονάδες.

Τα παράγωγα των βασικών δεικτών της Wall Street κινούνται με ήπιες απώλειες. Δεν έχουν προγραμματιστεί στατιστικές ανακοινώσεις στην αμερικανική αγορά σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v