Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες κινήσεις στις ευρωαγορές

Σταθεροποιητική εικόνα στις ευρωαγορές. Ανοδικά οι μετοχές του ενεργειακού κάδου λόγω πετρελαίου. Καλύτερα του αναμενόμενου τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή τςη Γερμανίας. Λίγο υψηλότερα τα futures της Wall Street.

Σταθεροποιητικές κινήσεις ευρωπαϊκές αγορές μετά τις χθεσινές απώλειες, με την άνοδο της τιμής του πετρελαίου εν μέσω ελπίδων πως θα υπάρξει συμφωνία για «πάγωμα» της παραγωγής, να στηρίζει τις μετοχές του ενεργειακού κλάδου.

Νωρίτερα, το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε για στοιχεία για την βιομηχανική παραγωγή του Φεβρουαρίου, η οποία μειώθηκε κατά 0,5% έναντι πτώση 1,8% που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 0,15% υψηλότερα στις 328μονάδες, κατά 0,4% ενισχύεται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 6.118 μονάδες, κατά 0,1% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.255 μονάδες, ενώ ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης υποχωρεί κατά 0,38% στις στις 9.527 μονάδες.

Εν τω μεταξύ, άνοιγμα της Wall Street από λίγο υψηλότερο επίπεδο "δείχνουν" τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που ενισχύονται κατά περίπου 0,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v