Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε περιορισμένο εύρος κινούνται οι ευρωαγορές

Σε ιδιαίτερα περιορισμένη κλίμακα διακύμανσης κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς αναμένουν τις επόμενες εξελίξεις στην πιστωτική κρίση και ειδικά την συνεδρίαση της Federal Reserve.

Σε ιδιαίτερα περιορισμένη κλίμακα διακύμανσης κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς αναμένουν τις επόμενες εξελίξεις στην πιστωτική κρίση. Οι επενδυτές προτιμουν το περιθώριο των συναλλαγών με όλα τα βλέματα στραμένα στην συνεδρίαση της Federal Reserve για τα αμερικανικά επιτόκια την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιέσεις εκδηλώνονται στον αεροπορικό κλάδο, μετά την υποβάθμιση της σύστασης της Morgan Stanley για τις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης.

Η Lufthansa υποχωρεί 3% και η Air France 2,6%.

Στον αντίποδα, η Vodafone πρωταγωνιστεί στα κέρδη των τηλεπικοινιακών επιχειρήσεων, μετά την αναβάθμιση της σύστασης της JPMorgan Chase για τον κλάδο.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα με ελαφρώς πτωτικές τάσεις αναμένεται για τους βασικούς δείκτες της Wall Street, καθώς η δυσοιωνη πρόβλεψη της Texas Instruments για τις πωλήσεις γ’ τριμήνου προβλέπεται να επιβαρύνει τον τεχνολογικό κλάδο.

Η STMicroelectronics υποχωρεί 1,8% στο Μιλάνο εξαιτίας της προειδοποίησης, και η Infineon 2,4%.

Από το στατιστικό μέτωπο, αναμένεται η ανακοίνωση της έρευνας ΜΒΑ για τις αιτήσεις στεγαστικών δανείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v