Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελαφρά ανοδικές τάσεις στις ευρωαγορές (update)

Μικτή εικόνα παρουσιάζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με γενικώς υποτονικές διαθέσεις στο κλείσιμο μιας μάλλον νευρικής εβδομάδας, κατά την οποία οι επιχειρηματικές ειδήσεις λειτούργησαν ελκυστικά αλλά η απειλή περαιτέρω αυξήσεων των επιτοκίων επιβάρυνε τις διαθέσεις. Ο δείκτης FTSE υποστηρίζεται από την ανάκαμψη των δεικτοβαρών πετρελαϊκών τίτλων και ενισχύεται ελαφρώς, ενώ ο DAX υποχωρεί 0,45% -κάτω από τις 8.000 μονάδες- στις 7.951 μονάδες.

Μικτή εικόνα παρουσιάζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με γενικώς υποτονικές διαθέσεις στο κλείσιμο μιας μάλλον νευρικής εβδομάδας, κατά την οποία οι επιχειρηματικές ειδήσεις λειτούργησαν ελκυστικά αλλά η απειλή περαιτέρω αυξήσεων των επιτοκίων επιβάρυνε τις διαθέσεις.

Ο δείκτης FTSE υποστηρίζεται από την ανάκαμψη των δεικτοβαρών πετρελαϊκών τίτλων και ενισχύεται ελαφρώς, ενώ ο DAX ενισχύεται ελαφρώς μετά από ένα πτωτικό άνοιγμα και παραμένει κάτω από τις 8.000 μονάδες στις 7.951. Ο δείκτης CAC ενισχύεται 0,1% στις 6.065 μονάδες.

Η BP ενισχύεται 0,8% και η Total 0,5% μετά την αναβάθμιση της συστασης της Deutsche Bank για τις μετοχές των πετρελαϊκών εταιριών.

Η UBS ενισχύεται 1,3% μετά την απόλυση του διευθύνοντος συμβουλου Peter Wuffli.

Η γερμανική συνδρομητική τηλεόραση Premiere κερδίζει 5,6% και η Comdirect Bank 1,3%.

Η Air France-KLM ενισχύεται 1,3% μετά την ανακοίνωση αύξησης της επιβατικής κίνησης 4,9% τον Ιούνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v