Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιοδοξία στις ασιατικές αγορές εν αναμονή Obama

Σε υψηλότερο επίπεδο κινούνται οι κυριότερες ασιατικές αγορές, λόγω της αισιοδοξίας που δημιουργεί η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ. Κλειστή σήμερα η Wall Street.

Σε υψηλότερο επίπεδο κινούνται οι κυριότερες ασιατικές αγορές, λόγω της αισιοδοξίας που δημιουργεί η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, με τις μετοχές του κλάδου των μεταλλευμάτων και των ηλεκτρονικών ειδών να καταγράφουν τα μεγαλύτερα κέρδη.

Οι συνεδριάσεις χαρακτηρίζονται ως «ήσυχες», αφού σήμερα θα παραμείνει κλειστή η αγορά της Νέας Υόρκης (λόγω του εορτασμού της ημε΄ρας του Martin Luther King Jr.) και εν όψει της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων από τεχνολογικές, χρηματοοικονομικές εταιρείες και αυτοκινητοβιομηχανίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού κατέγραφε μικρά κέρδη, της τάξης του 0,2%, ενώ 0,25% υψηλότερα κινούνταν ο δείκτης Nikkei του Τόκιο και οριακά υψηλότερα ο δείκτης Topix.

Κέρδη 1,4% για τον κινεζικό δείκτη CSI, ο δείκτης ASX έκλεισε με κέρδη 1,08, ενώ κατά 1,43% ενισχύονταν ο δείκτης Kospi. Οριακά χαμηλότερα κινούνταν ο δείκτης Hang Seng.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v